TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Nagyméretű Tarock kártya – Piatnik

Nagyméretű Tarock kártya – Piatnik

Nagyméretű Tarock kártya – Piatnik

Tulajdonságok:
– Összesen 54 db kártyalapot tartalmaz
– Kártyalapok mérete: 63×113 mm
– Anyaga: kemény papír

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (2)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 980 Ft
Nincs raktáron

Részletek

– Ajánlott életkor: 10 évtől

Ha szeretsz kártyajátékokat játszani, akkor biztosan nagyon szeretni fogod a Nagyméretű Tarock kártyát. Ez a kártyajáték kitűnő választás, ha szeretnéd magadat kihívás elé állítani és kipróbálni az ügyességedet.

A kártyajátékot összesen 54 darab kártyalap alkotja, amelyek mérete 63×113 mm. A kemény papírból készült kártyalapok rendkívül tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek, így akár évekig is élvezheted a játékot.

A Nagyméretű Tarock kártya már 10 éves kortól ajánlott, így az egész család élvezheti a játékot együtt. Akár 2-6 játékos is játszhat egyszerre, így bármikor szórakoztatóvá teheted a családi összejöveteleket vagy baráti összejöveteleket.

A játék taktikai elemeket tartalmaz, amelyek segítenek fejleszteni az észlelőképességedet és a döntéshozó képességedet. A játékmenet dinamikus, és az izgalom minden pillanatban felfokozott.

A Nagyméretű Tarock kártya több elismerést is kapott a kártyajátékok között, és rengetegen szeretik világszerte. Ne hagyd ki Te sem ezt az élményt, és szerezd be most a saját Nagyméretű Tarock kártyádat!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890190919
Cikkszám
101227

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek