Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
8 éves kortól - 14 éves kortól
Játékosok száma
0 játékos részére - 50 játékos részére
Játékidő
2 perc - 222 perc
Puzzle darabszám
Mesehősök
Nehézségi szint
Ár
389 Ft - 40 311 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok 8 éveseknek

Cortex, szuper társasjáték 8 éveseknek!Játékok 8 éves kortól

A játék a gyerekkor legalapvetőbb velejárója, játszani minden gyerek szeret. Nagyon fontos ugyanakkor, hogy mindig a kicsik korának és fejlettségi szintjének megfelelő elfoglaltságot és játékszert válasszunk számára. A játékok 8 éveseknek kategóriában összegyűjtöttük azokat a játékokat, amik ennek a korosztálynak a leginkább megfelelnek. Nézd végig kínálatunkat, válasz ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább
 

Mivel játszanak a 8 évesek?

A nyolcéves gyerekek már nagyon sokat tudnak a világról. Folyékonyan olvasnak, magabiztosan mozognak a számok világában, megértik a naptárat, az órát, ismerik a hónapokat és a hét napjait. szociális téren egyre nyitottabbak, szívesen játszanak az ellenkező nem tagjaival is, érdeklik őket a különböző klubok, csoportok. Mozgásigényük továbbra is hatalmas, szívesen űznek sportokat. A szerszámok használatábanis egyre ügyesebbek így ezzel is előszeretettel foglalatoskodnak. Ha szeretnél bővebben olvasni róla, milyen változáosokon megy keresztül egy ilyen korú gyerek és, hogy mik a legjobb játékok 8 éves kortól, kattints ide!

Klasszikus társasjáték 8 éves kortól!Játékok 8 éveseknek

Egy nyolcéves gyerek számára remek választás lehet egy komolyabb logikai játék, vagy társas, ami megmozgatja agytekervényeit. Szívesen játszik másokkal, de egyedül is le tudja kötni magát. Érdekli az őt körülvevő világ, ezért szívesen játszik természettudományos, felfedező játékokkal is. Képes egy akár többszáz darabos puzzle kirakására is. Továbbra is szívesen alkot, így a kreatív szettek is remek játékok 8 éveseknek.

Játékok 8 éveseknek kategóriánkban sokféle, szuper játékot találsz. Válaszd ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább