Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 10 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
10 perc - 120 perc
Ár
3 889 Ft - 6 711 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Utazó játékok

Szuper játék utazáshoz a Smart Games-től!Ott vagyunk már?

A gyerekek egyik legnagyobb ellensége az unalom. Ez a veszély azonban gyakran leselkedik ránk hosszab utazások alkalmával. Szerencse, hogy vannak olyan utazó játékok, amive a leghosszabb utakat is fel lehet dobni. Így nem csak a nyaralás, de már az oda vezető út is élmény lesz a gyerekek számára. Webáruházunkban kisebbek és nagyobbak is megtalálhatják a nekik tetsző játékokat utazáshoz.

Tovább

Unzaloműző játékok utazáshoz

A gyerekek örökmozgók, kíváncsiak és mindig szeretnek valamit csinálni. Nagyon kevés olyan gyerkőc van, aki nyugodtan végigül több óra hosszát, legyen szó utazásról, vagy a doktorbácsinál várakozásról. A hosszú utak során az egyik legnagyobb veszély, ami leselkedik ránk, főleg a kicsikre, az az unalom. Vannak azonban olyan utazó játékok, amivel le lehet kötni őket és már maga az utazás is szórakoztató lesz számukra. Ha szeretnél néhány tippet, ptraktikát olvasni, kattints ide.

Utazó játékok

Szuper mágneses utazójáték!Nagyon jó unaloműző tevékenység utazás közben valamilyen játék. Vannak kifejezetten utazós játékok, amik kicsik, elférnek egy kézitáskában is és nem potyog szét a sok apró alkatrész az autóban. Íme néhány darab webáruházunk kínálatából:

Az utazó játékok között kisebbek és nagyobbak is megtalálhatják a nekik valót. A legtöbb játék mágneses, így nem repülnek szét az elemek egy nagyobb kanyarban vagy fékezésnél sem. Nézd végig kínálatunkat és rendeld meg a neked tetsző játékokat otthonod kényelméből!

utazó játékok, utazó játékok autóba, utazó játékok mágneses, utazó logikai játékok

Tovább