Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 5 játékos részére
Játékidő
20 perc - 40 perc
Puzzle darabszám
Ár
3 220 Ft - 12 991 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Zsiráfos játékok

Szuper zsiráfos kreatív szett kicsiknek!Törj az égbe

A zsiráfok kiemelkednek az állatok közül megjelenésükkel. Hosszú nyakuk, átlagfeletti testmagasságuk különlegessé teszi őket. Ennek köszönhetően elérik a legmagasabb fák leveleit is, és szívesen lakmároznak róluk. A gyerekek is kedvelik őket, nem mindennapi megjelenésük felkelti a kicsik érdeklődését. Ennélfogva a zsiráfos játékok is nagyon népszerűek. Webáruházunkban is találhatsz ilyeneket és megrendelheted őket otthonod kényelméből!

Tovább

Kimagasló állati teljesítmény

Rágóka a zsiráfos játékok között a legkisebbeknek!A zsiráfok nagyon különleges állatok, a legmagasabb szárazföldi emlősök. Kicsinyeik születésükkor már elérhetik a 2 méteres magasságot, a felnőtt hím példányok pedig akár 5 és fél méteresre is megnőhetnek. Elérik a fák lombkoronáit is, ahonnan előszeretettel lakmároznak. Mintázatuk nagyon különleges és minden példány esetében egyedi, akárcsak az ember ujjlenyomata. Ha szeretnél róluk még több érdekességet olvasni, kattints ide.

Zsiráfos játékok

Ezek a csöppet sem átlagos megjelenésű állatok sokakat megihlettek és mivel a gyerekek is szeretik őket, sok zsiráfos játék készült már. Webáruházunkban is találhatsz ilyeneket. Íme néhány darab kínálatunkból:

Nézd meg Sophie zsiráfos játékainkat is, melyek között a legkisebbek számára is találsz aranyos ajándékokat. Étkészletek, rágókák és sok más bébi játék közül válogathatsz.

zsiráf játékok
zsiráfos labirintus játékok

Tovább