Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 5 éves kortól
Ár
2 890 Ft - 31 960 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Babaház

Az okostojasjatek.hu babaház kategóriája minden kislány álma. A babaházak kiválóan alkalmasak arra, hogy a gyerekek megismerjék az otthon életét és fejlesszék a szociális képességeiket. A babaházak kicsinyített változatai egy valódi otthonnak, amelyekben a gyerekek kreativitásukat és képzelőerejüket kamatoztathatják.

Az okostojasjatek.hu babaház kategóriájában számos különböző babaház található, amelyek mindegyike egyedi és izgalmas. A kategória teljes választéka a gyerekek kedvenc témáival, mint például a hercegnős, a konyhás, vagy éppen a tengerparti babaházak, így biztosan találsz olyan babaházat, amely megfelel a gyerek érdeklődésének.

Az okostojasjatek.hu babaház kategóriájában található babaházak minőségi anyagokból készülnek, és a részletekben sem spórolnak. A babaházakban megtalálhatók a bútorok, a konyhai eszközök, a játékbabák és minden más, amire szüksége lehet a gyerekeknek, hogy saját otthonukat megtervezzék.

 

Tovább
 

Az okostojasjatek.hu babaház kategóriájában a babaházak különböző méretben és árkategóriában elérhetőek. Találhatsz olyan nagyobb méretű babaházakat, amelyekben a gyerekek kényelmesen elférnek, vagy kisebb babaházakat, amelyek könnyen szállíthatóak és tárolhatóak. Az árak pedig az egyszerűbb kivitelű babaházaktól a nagyobb és bonyolultabb babaházakig terjednek, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.

Az okostojasjatek.hu babaház kategóriája nem csak lányoknak szól, hanem a kisfiúk számára is találhatók olyan babaházak, amelyeknek szerepük van a játékban. Az ilyen babaházak kiválóan alkalmasak arra, hogy a gyerekek fejlesszék a szociális képességeiket és megértsék a családi életet.

Az okostojasjatek.hu babaház kategóriája számos izgalmas és érdekes babaházzal vár minden korosztályt.

Tovább