Szűrés

Termék státusza
Ár
2 890 Ft - 5 490 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Álomőrzők

Az Álomőrzők kategóriája az okostojasjatek.hu webáruházban azoknak a gyerekeknek lett kialakítva, akiknek nehézséget okoz az elalvás és az álmokkal kapcsolatos félelmek. Az álomőrzők egyedülálló módon segítenek a gyerekeknek megbirkózni az éjszakai félelmekkel, így nyugodtabb és pihentetőbb éjszakáik lehetnek.

Az okostojasjatek.hu álomőrzők kategóriájában számos különböző álomőrzőt találsz, amelyek mindegyike egyedi és izgalmas. A kategória teljes választéka a gyerekek kedvenc karaktereivel, mint például a Unikornis, Dínók, és még sok más. Ezek a karakteres álomőrzők nagyszerű ajándék lehet azoknak a gyerekeknek, akik szeretik ezeket a szereplőket.

Az okostojasjatek.hu álomőrzők kategóriájában azonban nem csak karakteres álomőrzők találhatóak. A webáruház kínálatában megtalálod az átlagos álomőrzőket, amelyek kényelmesek és könnyen használhatóak. Ezen kívül találsz olyan álomőrzőket is, amelyek különleges funkciókkal rendelkeznek, mint például a hangok vagy fények, amelyek segítenek a gyerekeknek nyugodtabban aludni.

 

Tovább
 

Az álomőrzők kategóriája nem csak az álmokkal kapcsolatos félelmekkel küzdő gyerekek számára van kitalálva, hanem azoknak a gyerekeknek is, akik szeretik az izgalmas és kreatív játékokat. Az okostojasjatek.hu álomőrzők kategóriájában találsz olyan álomőrzőket is, amelyek kifesthetőek és díszíthetőek, így a gyerekek saját kreatív ötleteik alapján alakíthatják ki saját álomőrzőjüket.

Az okostojasjatek.hu álomőrzők kategóriája számos izgalmas és érdekes álomőrzőt kínál minden korosztálynak. A gyerekek biztonságát és kényelmét szem előtt tartva, a kategória minőségi álomőrzőket kínál minden igénynek megfelelően. Segíts a gyerekeknek egy nyugodt éjszakához és vásárolj egy álomőrzőt a kategóriánkban

Tovább