Szűrés

Termék státusza
Játékosok száma
2 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
60 perc - 120 perc

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Szókeresős játékok

A legnépszerűbb szókeresős játék, a Scrabble!Játékos fejlődés

A szókereső játékok rendkívül hasznosak több szempontból is. Hozzájárulnak szókincsünk folyamatos bővüléséhez, a helyesírás gyakorlására is kifejezetten alkalmasak. Ezeken túl nagyfokú koncentrációt és odafigyelést is igényelnek a játékosok részéről. Ha szereted az olyan játékokat, melyekkel szórakozás közben fejlődhetsz, válassz a szókeresős játékok közül!

Tovább

Beszédfejlődés, szókincs fejlesztés

A beszéd nem egy velünk született képesség, főképp utánzással sajátítjuk el a minket körülvevőktől. Szókincsünk is környezetünk tükrében alakul, egy gyermek szóhasználatát nagyban befolyásolja szülei, családja, óvónői és tanítói szóhasználata. Azonban ennek fejlődése sosem áll meg, egész életünkön át van lehetőségünk bővíteni, fejleszteni. Ha szeretnél néhány játékötletet gyermeked szókincsének bővítéséhez, ide kattintva olvashatsz.

Szókincstár kommunikációs játék!Szókeresős játékok

A különböző szókeresős játékok nagyon hasznosak minden korosztály számára. Hozzájárulnak szókincsünk bővüléséhez, helyesírásunkat is tudjuk tréningezni általuk. Fejlesztik továbbá a koncentrációs készséget és nagyfokú odafigyelést igényelnek.

Ha te is szereted a kicsit elgondolkodtatóbb játékokat, válassz a szókeresős játékok közül! Fejlesz játékosan kommunikációs készségeidet, bővítsd szókincsedet. Találd meg nálunk a számodre legmegfelelőbb játékot!

szókereső játékok, szókereső játék, szókereső játékok, magyar szókereső játék
szókeresős játékok magyarul

Tovább