Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 9 éves kortól
Ár
1 000 Ft - 4 981 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

LÜK és LOGICO fejlesztő füzetek

Ha szeretnéd, hogy gyermeked játékosan fejlessze a logikai, matematikai és szókincsével kapcsolatos készségeit, akkor a LÜK és LOGICO fejlesztő füzetek a tökéletes megoldás számodra. Ezek a fejlesztő füzetek, amelyeket az okostojasjatek.hu oldalon találsz, megfelelő kihívást jelentenek a kicsiknek, és garantálják, hogy a tanulás élmény legyen számukra.
Tovább
A LÜK füzetek azért lettek kifejlesztve, hogy segítsék a gyermekeknek az általános iskolás matematikai és logikai ismereteik fejlesztését. A füzetek tartalmazzák az alapoktól kezdve a matematikai gondolkodás és a számolási készségek fejlesztéséhez szükséges feladatokat és játékokat. A feladatokat úgy állították össze, hogy azok játékosan és szórakoztatóan segítsék a tanulást, így a gyerekek szívesen foglalkoznak velük.A LÜK fejlesztő füzetek mellett az okostojasjatek.hu oldalon a LOGICO füzetek is megtalálhatók. Ezek a füzetek szintén matematikai és logikai feladatokat tartalmaznak, azonban a hangsúly a szókincs, a szövegértés és a gondolkodásra ösztönzés fejlesztésén van. A füzetekben található feladatok segítenek a gyerekeknek a szókincsük bővítésében, az olvasási és szövegértési készségeik fejlesztésében, valamint a logikai és kritikai gondolkodásuk javításában.A LÜK és LOGICO fejlesztő füzetek nagyszerű eszközök a gyerekek tanulási folyamatának támogatására és a kognitív képességeik fejlesztésére. A kihívások, amelyeket ezek a füzetek nyújtanak, segítenek a gyerekeknek a kreativitásuk és a problémamegoldó készségeik fejlesztésében. Ha szeretnéd, hogy gyermeked hatékonyan tanuljon és fejlődjön, akkor a LÜK és LOGICO fejlesztő füzetek az ideális választás. Látogass el az okostojasjatek.hu oldalra, és vásárold meg a gyermekednek a megfelelő füzetet!
Tovább