TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Interaktív játékok

Szuper interaktív játék, az Igaz vagy hamis?!Légy részese!

Az interakítv játékok nagyon népszerűek napjainban. A gyerekek szeretik az olyan játékokat, amik mozognak, hangot adnak ki vagy világítanak. Szeretik érezni, hogy hatással vannak környezetükre, ezért is kedvelik az interakítv játékokat. Weboldalunkon sok ilyen, beszélő, mozgó, világító játék közül válogathatsz. Válaszd ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Interaktív plüss maci kicsiknek!Az interaktivitás szerepe

A gyerekek nagyon szeretik az interaktív játékokat, szeretnek környezetük alakítói lenni. Éppen ezért különösen szeretik az olyan interakítv játékokat, amik reagálnak rájuk, s amiket ők tudnak mozgásra, beszédre bírni. Találhatsz nálunk sétáltatható plüss állatokat, programozhtó robotokat, akik végrehajtják a betáplált utasításokat, de olyan interakítv plüssöket is, akiktől tanulhatsz.

Interakítv játékok

Az interaktív játékok azonnali visszacsatolást adnak a gyerekeknek. Különleges játékélményt, szórakozást biztosítanak kicsiknek és nagyoknagy egyaránt.

Válogass kedvedre a weshopunkban található interaktív játékok között. Találd meg kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

interaktív játékok, interaktív játékok babáknak, interaktív játékok lányoknak, interaktív játékok ovisoknak, interaktív játékok 4 éveseknek

Tovább