Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 14 éves kortól
Játékidő
10 perc - 30 perc
Ár
180 Ft - 29 990 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játék szerszámok, szerszámkészletek

A játék szerszámok és szerszámkészletek a gyerekek számára kínálnak lehetőséget arra, hogy már korán megismerjék a különböző szerszámokat és azok funkcióit. Az ilyen típusú játékok nem csak a kézügyességet fejlesztik, hanem a logikai és kreatív gondolkodásra is hatnak.

Az okostojasjatek.hu webáruház széles választékkal rendelkezik játék szerszámokból és szerszámkészletekből, amelyek között megtalálhatóak az egyszerűbb, műanyag játék szerszámok, de akár a valódi, fa szerszámkészletek is. A kínálatban található játékok mindegyike biztonságos és megfelelő a gyerekek számára.

 

Tovább

A szerszámkészletek többnyire valódi eszközök mini változataiból állnak, mint például kalapács, csavarhúzó, fűrész, csipesz és más hasonló szerszámok, amelyekkel a gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg. Ezek a játékok segíthetnek a gyerekeknek abban, hogy megértsék, melyik szerszámot mire használják, és hogyan működik az adott eszköz.

A játék szerszámok és szerszámkészletek nem csak a fiúk, de a lányok számára is nagy élményt nyújtanak, hiszen a kézügyesség és a szerszámok használatának ismerete nem függ a nemtől. A játék szerszámok és szerszámkészletek alkalmasak arra is, hogy a gyerekek időt töltsenek velük szülők, nagyszülők vagy barátok társaságában, és közben hasznos dolgokat tanuljanak.

Tovább