Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
Puzzle darabszám
Ár
648 Ft - 14 391 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Dinós játékok

Különleges dinós játékok

Szuper dinós társasjáték!Ismerd meg közelebbről a dinókat, ezeket a különleges, őskori lényeket. Ugyan sosem találkozhatott velük az ember személyesen, de maradványaiból nagyon sokat megtudtunk már róluk. Wbáruházunkban a dinós játékok között sok olyat találsz, melyekből jobban megismerheted őket. Hogy néztek ki, mivel táplálkoztak, hogyan szaporodtak.
Ha téged is érdekelnek a dinók, válogass a nálunk található játékok között és találd meg kedvencedet!

Tovább
 

A dinók világa

Egykoron, jóval az ember megjelenése előtt, a Földet dinoszauruszok népesítették be. Ők voltak a bolygó urai földön és levegőben. Nagyon sokfélék voltak, akadtak köztük ragadozók és növényevők is. A legtöbbet róluk maradványaikból tudhatunk meg, melyek közül hazánkban is szép számmal találtak már az őslénykutatók. Ha szeretnél megtudni róluk néhány érdekességet, ide kattintva megteheted.

Dinós kártyajáték kicsiknek!Dinós játékok

A gyerekeket minden érdekli, így érthető, hogy az olyan különleges lények, mint a dinoszauruszok is foglalkoztatják őket. Mivel arra nincs lehetőség, hogy egy állatkertben megismerkedjenek velük, a dinós játékok kiválóan alkalmasak arra, hogy kicsit közelebb hozzuk őket számukra. íme néhány darab, amit megtalálsz webáruházunkban:

Kirakók, játékfigurák, társas- és építőjátékok, dínókeltetők és kreatív szettek széles választékát találod a dinós játékok között!

dinós játék, dinós játékok, dinó játék figurák, dinós társas, dinós kirakó, dinó keltető, dinótojás 

 

Tovább