Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 7 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc
Puzzle darabszám
Ár
2 189 Ft - 13 990 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Cicás játékok

Üdvözöllek az okostojasjatek.hu-n! Ha a kedvenced a cicás játékok világa, akkor jó helyen jársz. Ez a kategória kifejezetten a macskák szerelmeseinek szól és olyan játékokat tartalmaz, amelyek a cica szórakoztatására és fejlesztésére szolgálnak.A cicák imádják a játékot, és nagyon fontos számukra, hogy aktívak legyenek és kielégítsék az ösztöneiket.
Tovább
 
Ezért fontos olyan játékokat választani számukra, amelyek az érdeklődésüket felkeltik és stimulálják a szellemüket. A cicás játékok kategóriájában találhatóak olyan játékok, mint például interaktív labdák, egér alakú játékok, játékfalak, élethű madarak, pásztorbotok és még sok más.Az interaktív labdák kifejezetten azoknak a cicáknak ajánlottak, akik szeretnek üldözős játékokat játszani és szeretik a mozgást. Ezek a labdák bekapcsolódnak, amikor a cica hozzáér, és azonnal elkezdenek forogni. Az egér alakú játékok és a madarak imitációi nagyszerűek azoknak a cicáknak, akik szeretnek vadászni és üldözni. Ezek a játékok különféle hangokat és mozgásokat imitálnak, amelyek felkeltik a cica figyelmét.A játékfalak és pásztorbotok olyan játékok, amelyekkel a cica szellemi képességeit fejleszthetjük. Ezek az eszközök különféle akadályokkal és nyílásokkal vannak felszerelve, amelyeken keresztül a cica kénytelen eljutni a játék végső céljáig. A pásztorbotok pedig olyan eszközök, amelyek segítségével a cica mozgásra ösztönözhető.A cicás játékok kategóriájában találhatóak olyan játékok, amelyek kifejezetten azoknak a cicáknak ajánlottak, akik szeretnek játszani és szórakozni. Ezek a játékok nem csak szórakozást nyújtanak a cicának, hanem fejlesztik a képességeit is, így biztosak lehetünk benne, hogy kedvencünk mindig kielégítően és boldogan fog játszani.
Tovább