Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 4 éves kortól
Ár
1 270 Ft - 9 561 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Közlekedéses játékok

Szuper rajzsablon a közlekedéses játékok között!Közlekedj biztonságosan

A közlekedés mindennapjaink része. Akár nagyvárosban, akár vidéken élünk, vannak olyan szabályok, amiket be kell tartanunk. Nagyon fontos, hogy a gyerekek már egészen fiatal korukban ismerkedjenek ezekkel saját maguk és mások biztonsága érdekében. Tanuld meg játszva a legfontosabb alapvetéseket közlekedéses játékok segítségével. Szórakoztató és hasznos elfoglaltság mindenki számára!

Tovább

Közlekedés gyerekeknek

Bár gyermekeink kezét sokoáig fogjuk, mindenkinél eljön az az időszak, amikor szeretne önállósodni és egyedül elsétálni a boltba vagy a nagyihoz. Ehhez szükséges ismerni néhány alapvető közlekedési szabályt, ami biztosítja a közlekedésben résztvevők biztonságát. Ide kattintva bővebbe olvashatsz róla, mik ezek és elkezdhetitek gyakorolni őket, mielőtt a gyerek egyedül szeretne közlekedni.

Szuper közlekedési játék nyomda kresz táblákkal!Közlekedéses játékok

A tanulás sokszor nyűg a gyerekeknek. Ám nem csak szigorú keretek között, hanem játékos, szórakoztató formában is lehet elsajátítani új ismereteket. A közlekedéses játékok segítenek a kicsiknek megismerkedni a kresz legalapvetőbb szabályaival, hogy mit jelentenek a közlekedési táblák, hol lehet átkelni az úton és hasonló dolgok. webáruházunkban is találsz ilyeneket, íme néhány darab kínálatunkból:

A közlekedéses játékok között találsz közlekedési táblákat, közlekedési témájú társasjátékokat, játműveket ábrázoló rajzsablont és kresz témájú játéknyomdát is. Nézz szét, találd meg a kedvenced és rendeld meg otthonod kényelméből. Ezekkel a játékokkal élmény a tanulás!

közlekedési játékok
közlekedési játékok gyerekeknek
közlekedési játékok óvodásoknak
közlekedési játékok az óvodában
közlekedési játékok ovisoknak
közlekedéses játékok óvodásoknak
közlekedési játékok óvoda
közlekedési játékok iskolásoknak

Tovább