Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 10 éves kortól
Ár
1 270 Ft - 41 891 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Diszlexia

A diszlexia, mint tanulási nehézség, sok gyerek és felnőtt életét megnehezítheti az iskolában és a mindennapokban is. Azonban vannak olyan eszközök és játékok, amelyek segíthetnek a diszlexiásoknak fejleszteni a különböző készségeiket és javítani az olvasási és írási képességeiket. Az Okostojasjatek.hu kínálatában számos diszlexia elleni játék és segédeszköz található.

Az egyik ilyen kategória a diszlexiásoknak ajánlott játékok, amelyek segítenek a szótagolásban, a helyes olvasásban és a helyesírásban. Az ilyen típusú játékok kifejezetten olyan gyerekek számára lettek kifejlesztve, akiknek nehézséget okoz a betűk azonosítása és azok helyes olvasása. Ilyen játékok a Hangman, Betűk, Szókirakó, Memória és a Szókereső.

 

Tovább

A diszlexiásoknak ajánlott kategóriában találhatóak olyan játékok is, amelyek javítják a munkamemóriát, az emlékezőképességet, a figyelmet és a koncentrációt. Ezek a készségek különösen fontosak a tanulás során, és segítenek a diszlexiás gyerekeknek megbirkózni a nehézségeikkel. A Djeco Smart Games, a Logikai Játékok, a Készségfejlesztő Játékok és a Tangram játékok a diszlexiások számára is kiváló lehetőségeket kínálnak a fejlesztésre.

Az Okostojasjatek.hu kínálatában további diszlexia elleni játékok és segédeszközök is megtalálhatóak, mint például a Nyomtatható betűkészlet, a Síkbeli koordináta rendszer, a Szócsaták és a Zsebkönyv helyesírásban. Ezek a játékok és eszközök segítenek a diszlexiásoknak abban, hogy könnyebben és hatékonyabban tanuljanak, javítsák a teljesítményüket az iskolában és az életben, és javítsák önbizalmukat is.


Tovább