Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
4 éves kortól - 14 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
10 perc - 60 perc
Ár
1 989 Ft - 8 900 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Bibliai társasjátékok

Szuper Bibliai társasjáték, az Úton-útfélen.Vallásos játékok

A vallás, a hit sok ember életében meghatározó szerepet tölt be. Sok gyerek azonban csak annyit tapasztal, hogy vasárnaponként a szülőkkel elmennek templomba, ahol egy órán át kell hallgatnia egy számára olykor unalmas prédikációt. Ha szeretnénk kicsit játékosabb formában megismertetni gyermekünket a Bibliával, nagyszerű választás bármilyen Bibliai társasjáték. Webáruházunkban is találsz ilyneket. Nézd végig kínűlatunkat!

Tovább

Biblia gyerekeknek

Sokan szeretnék gyermekeiket hitben nevelni már egészen kicsi kortól. Néhány helyen, főleg nagyobb gyülekezetekben tartanak már gyermek istentiszteleteket, amiken próbálják közelebb hozni a fiatalabbakhoz a Bibliát. Más módszerekkel is megismertethetjük a gyerekeket a hit alapjaival, olyan módon, hogy ne csak egy kötelező nyűgnek érezzék az ehhez tartozó alkalmakat, hanem ténylegesen szerves részévé váljon életüknek. Ilyenek a Bibliai társasjátékok vagy a különböző rajzfilmek, amik a Szentírás történeteit dolgozzák fel. Ide kattintva te is megnézhetsz egyet!

Bibliai társasjátékok széles választékban!Bibliai társasjátékok

Ismertesd meg gyermekeidet játékos formában a Biblia történeteivel. Válassz Bibliai társasjátékokat, hogy igazán érdeklődve forduljanak a vallás felé.

Vallásos játékaink között kisebbek és nagyobbak is megtalálhatják a nekik valót. Bibliai társasok, Bibliai kvízjátékok, memóriajátékok széles választékával várunk! Nézd végig kínálatunkat, találd meg a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

bibliai társasjáték, bibliai társasjátékok, bibliai játékok, biblia játékok, bibliai játékok gyerekeknek, bibliai kviz jatekok, biblia játékok gyerekeknek

Tovább