Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 6 éves kortól
Ár
8 760 Ft - 18 701 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Sportjátékok, sporteszközök

Karikadobáló sportjáték kicsiknek!Mozgás=fejlődés

A gyerekek mozgásigénye hatalmas, már-már kielégíthetetlen. Nagyon sokan szeretik már egészen fiatal korukban a különböző sportokat, labdajátékokat, amikkel levezethetik energiáikat. A sport szórakoztató és fejlesztő tevékenység is egyben, ezért a különböző sportjátékok, sporteszközök nem csak remek elfoglaltságot biztosítanak a kicsiknek, de fejlődésükhöz is nagyban hozzájárulnak. Válogass webáruházunk kníálatában és találd meg a neked tetsző darabokat!

Tovább

A sportok pozitív hatása

Mancs őrjáratos ütőszett labdával.A mozgás mindennapjaink része. A gyerekek is már egészen fiatal koruktól érdeklődnek a különböző sportok iránt. Nem csak abban az esetben kell ilyen téren támogatni őket, ha szeretnénk, hogy versenysportólók legyenek. A megfelelő mozgásformák hozzájárulnak a testi fejlődéshez, az izomzat megfelelő alakulásához, de pozitív hatásai vannak mentális egészségünkre nézve is. Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sportoljon, de bizonytalan vagy azt illetően, mi lenne számára a megfelelő választás, ide kattintva bővebben olvashatsz a témában.

Sportjátékok, sporteszközök

A gyerekkori sporthoz jó, ha vannak olyan sportjátékok, sporteszközök a repertoárunkban, amik méretüknél, kialakításuknál fogva megfelelnek a kisebbeknek. Rengeteg féle mozgásforma van, ami közül válogathatunk, labdajátékok, gyerekjárgányok, ügyességi sportjátékok. Ezekhez super sporteszközöket találsz nálunk:

Válogass kínálatunkban, ahol találhatsz hintákat, rollereket, bicikliket, tollas és asztalitenisz szetteket. Rendeld meg a neked tetsző játékokat otthonod kényelméből!

sportjátékok, sportjátékok gyerekeknek, sportjátékok testnevelés órán, sportjátékokat előkészítő játékok, sportjátékok mozgásanyaga, sporteszközök otthonra, sporteszközök gyerekeknek

Tovább