Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 11 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 5 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc
Ár
3 350 Ft - 88 920 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Tudományos, oktató játékok

A tudományos és oktató játékok kategóriája azoknak szól, akik szeretnék szórakoztató formában fejleszteni tudásukat, elmélyíteni ismereteiket, és felfedezni a természettudományos világ titkait. Az ilyen típusú játékok nem csak szórakoztatóak, hanem kreatívan fejlesztik az agyat, bővítik a látóköröket, és stimulálják az érdeklődést az adott témakör iránt.

 

Tovább
 

A tudományos és oktató játékok kategóriájában megtalálhatóak például a tudományos kísérletekhez szükséges készletek, melyeknek segítségével azok a gyerekek is könnyedén eljátszhatják a tudósokat, akik kevésbé értenek a kémiai reakciókhoz vagy az elektromossághoz. Az oktató játékok között pedig megtalálhatóak a nyelvtani és matematikai játékok, melyek segítenek a számok, betűk és nyelvek megértésében és elsajátításában.

Az oktató és tudományos játékok nem csak a gyermekeknek szólnak, hanem felnőtteknek is ajánlottak, akik szeretnék bővíteni tudásukat, vagy érdeklődnek az adott témakör iránt. Ezek a játékok ugyanúgy szórakoztatóak, mint a hagyományos játékok, de közben az agyat is fejlesztik és bővítik a látókört.

Ha szeretnéd tudásodat és kreativitásodat fejleszteni, akkor érdemes körülnézni a tudományos és oktató játékok kategóriájában az okostojasjatek.hu oldalon, ahol garantáltan találsz majd olyan játékokat, amelyek érdekelnek, és szórakoztatnak egyaránt.

Tovább