TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Mesehősök, rajzfilmhősök

A mesehősök, rajzfilmhősök kategóriája az okostojasjatek.hu webshopban azoknak szól, akik szeretik a szórakoztató és izgalmas játékokat, és rajonganak a kedvenc meséikért, rajzfilmjeikért. Az ebben a kategóriában található termékek között megtalálhatók a legismertebb és legnépszerűbb rajzfilmhősök, mint például a Disney és a Pixar karakterei, a Looney Tunes, valamint a Nickelodeon és a Cartoon Network kedvencei.A kategória termékei között számos okostojás található, melyek az apróbb gyerekeknek is szórakozást és fejlesztést nyújtanak. Az okostojások segítségével a gyerekek játszva tanulhatnak, fejleszthetik a finommotorikus mozgásukat és a képzelőerőt.
Tovább
A mesehősök, rajzfilmhősök okostojásai a gyerekek kedvenc karaktereit testesítik meg, így a játék során még inkább átélhetik az adott rajzfilm vagy mese világát.A kategória termékei között megtalálhatók az okostojások mellett a puzzle és a memo játékok is, melyek szintén az adott rajzfilmhősökkel vannak gazdagítva. A puzzle játék során a gyerekek a mesehősök képéből állíthatják össze a teljes képet, míg a memo játék során a kártyákon látható képeket kell párba rendezniük.A mesehősök, rajzfilmhősök kategóriája azoknak a szülőknek is ajánlott, akik szeretnék gyermekeiket szórakoztató és fejlesztő játékokkal meglepni, és közben közelebb hozni nekik a kedvenc rajzfilmhősöiket. A kategória termékei biztosítják a szórakozást és a fejlődést egyaránt, így remek választás lehet bármelyik gyerek számára.
Tovább