Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 8 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 6 játékos részére
Ár
5 159 Ft - 5 341 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Lányos gyurma szettek

Szeretnéd, ha gyermekeidnek olyan játékok is lennének, amelyek kreativitásukat és kézügyességüket is fejlesztik? Azt szeretnéd, hogy egy olyan játékkal töltsék az időt, amelyet akár egyedül, akár barátaikkal együtt is élvezhetnek? Akkor a lányos gyurma szettek a tökéletes választás számodra!
Tovább
A lányos gyurma szettek számos lehetőséget kínálnak a kreatív játékra. A készletekben található színes gyurmával, kiegészítőkkel és sablonokkal a gyerekek különböző figurákat, állatokat, édességeket és egyéb tárgyakat alkothatnak. A lányos gyurma szettek kifejezetten a kislányok számára lettek tervezve, így a csomagokban található színek, formák és minták minden igényt kielégítenek.A lányos gyurma szettek nem csak szórakoztatóak, hanem segítenek fejleszteni a gyerekek finommotorikus képességeit, az érzékszerveiket és a kreativitásukat. A játék közben a gyerekeknek lehetőségük van fejleszteni a megfigyelőképességüket, az összehasonlító és elkülönítő képességüket, valamint a koncentrációjukat.A lányos gyurma szettek különböző méretűek és összetételűek lehetnek, így minden korosztály és igény számára biztosítanak megfelelő választékot. A gyerekek órákat tölthetnek el azzal, hogy kipróbálják a különböző sablonokat, vagy akár saját elképzeléseiket valósítják meg a gyurmából.A lányos gyurma szettek egy nagyszerű ajándék lehet bármely alkalomra. A szettek könnyen szállíthatóak, így a gyerekek bárhova magukkal vihetik őket, és akár barátaikkal is játszhatnak vele. A gyerekek számára rendkívül szórakoztató és fejlesztő az ilyen játék, így érdemes beszerezni nekik egy-egy készletet a következő játékidőkre.
Tovább