Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
Puzzle darabszám
Mesehősök
Ár
469 Ft - 41 510 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Mozgásfejlesztés

Kismotor mozgásfejlesztéshez!Játszva fejlődni

A gyerekek mozgásigénye szinte kielégíthetetlen. Vannak, akik ügyesebben bánnak a labdával, mások a biciklizésben jobbak. Azonban, ha valamelyik kevésbé megy jól, nem kell elkeseredni. A mozgásfejlesztéshez rengeteg játékot használhatunk, ami segít fejleszteni a gyerekek egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját. Webáruházunkban is találsz sok-sok hasznos mozgásfejlesztő játékot!

Tovább

Mozgásfejlesztés gyerekkorban

Egy magzat születése után elveszíti az anyaméh jelentette védelmet, a természet pedig számos ösztönös, primitív reflexszel ruházza fel, hogy tudjon alkalmazkodni az új környezethez, meg tudja védeni magát az esetleges veszélyektől. Ahogy telik az idő, a csecsemőnek újabb és újabb, tanult reflexeket kell elsajátítania, melyek felváltják a kezdeti primitív reflexeket. Ha ez a váltás nem megy végbe megfelelően, az zavart okozhat a későbbiekben, lehet, hogy nehezebben tanul meg majd írni, beszéde artikulálatlan lehet és sok más kedvezőtlen hatással járhat. A legfontosabb ilyen esetekben a minél hamarabb elkezdett mozgásfejlesztés, mellyel szépen orvosolhatók a hátrányok. Ide kattintva olvashatsz néhány tippet játékos mozgásfejlesztéshez.

Bilibo mozgásfejlesztő játék!Mozgásfejlesztő játékok

Rengeteg játék van, ami segít fejleszteni a gyerekek mozgáskoordinációját, egyensúlyérzékét, idegrendszerét. Ezek nem csak jótékony hatásúak, de szórakoztatóak is. Néhány darab webáruházunk kínálatából:

Számtalan játékot találsz nálunk mozgásfejlesztéshez. Különféle hinták, kismotorok, gyerek biciklik, trambulinok és sok más közül válogathatsz.

mozgás
mozgásfejlesztés
mmozgásos játék
fejlesztő játék
kinti játékok
benti játékok

Tovább