Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 8 éves kortól
Ár
1 750 Ft - 12 641 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Origami

Az okostojasjatek.hu-n megtalálható az Origami kategória, ahol a papírhajtogatás rajongói megtalálják az összes szükséges eszközt és anyagot, hogy elkészítsék kedvenc origami alakzataikat. Az Origami az a hagyományos japán művészet, amelyben a papír hajtogatásával számos formát lehet létrehozni, a legnépszerűbbek közé tartoznak a madarak, állatok, virágok és geometriai formák.
Tovább
 
Az okostojasjatek.hu Origami kategóriájában olyan termékek találhatóak, mint különböző színű és mintázatú origami papírok, origami készletek, amelyek mindent tartalmaznak, amire szükséged lehet egy adott origami formához, és még azoknak is kínálunk segítséget, akiknek kezdőként kell elkezdeniük a hajtogatást. Az interneten található videókkal és oktatóanyagokkal hamar megtanulhatod az alapokat, majd egyre bonyolultabb alakzatokat hajtogathatsz.Az origami papírok különböző méretekben és vastagságúak lehetnek, így minden hajtogatási stílushoz és szintű hajtogatóhoz megtaláljuk a megfelelő papírt. A készleteink pedig a hajtogatás során szükséges eszközöket, mint például apró ollókat és hajtogatókutyákat is tartalmaznak.Az Origami kategória azok számára is kiváló választás lehet, akik szeretnek alkotni és saját maguk szeretnék elkészíteni a karácsonyi, születésnapi vagy más ünnepi dekorációkat. Az Origami papírok és készletek segítségével páratlan, egyedi és kreatív dekorációkat hozhatsz létre.Ha szereted az origamit, vagy csak kipróbálnád a papírhajtogatás varázslatos világát, akkor az okostojasjatek.hu Origami kategóriája a legjobb választás számodra. A széles termékpaletta és az online oktatóanyagok segítségével könnyedén bővítheted tudásodat és élményeidet az origami világában.
Tovább