Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 8 éves kortól
Ár
4 360 Ft - 7 560 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Gyöngyös játékok

Az okostojasjatek.hu gyöngyös játékok kategóriája a kreatív játékok kedvelőinek ideális választása. A gyöngyökkel való játék nem csak szórakoztató, de kifejezetten fejleszti a gyerekek kézügyességét, kreativitását és a problémamegoldó képességüket. A gyöngyös játékok kiválóan alkalmasak arra, hogy a gyerekek fejlesszék a finommotorikus képességüket, mivel apró gyöngyökkel kell dolgozniuk.

Az okostojasjatek.hu gyöngyös játékok kategóriájában megtalálhatók a hagyományos és modern gyöngyös játékok is, amelyek változatos kihívásokat és ötletes játéklehetőségeket kínálnak. A kínálatban megtalálhatók az egyszerűbb gyöngyfűző játékok, amelyeket már az óvodások is tudnak használni, és a bonyolultabb gyöngykészletek, amelyek nagyobb kihívást jelentenek a nagyobb gyerekeknek és még felnőtteknek is.

 

Tovább

Az okostojasjatek.hu gyöngyös játékok kategóriájában találhatók olyan játékok is, amelyek nem csak a gyöngyfűzésre épülnek, hanem más kreatív technikákat is alkalmaznak, például a horgolást vagy a szövést. Ezek a játékok különösen alkalmasak arra, hogy a gyerekek széles körben fejlesszék a képességeiket és kreativitásukat.

Az okostojasjatek.hu gyöngyös játékok kategóriájában a gyerekek kedvenc témáival is találkozhatsz, mint például a különböző állatok, édességek vagy éppen a csillagok és az univerzum. Az ilyen témájú játékok nagyszerűek arra, hogy a gyerekek érdeklődési körét is fejlesszék.

Összességében az okostojasjatek.hu gyöngyös játékok kategóriája nagyszerű választás a kreatív játékok kedvelőinek. A gyöngyös játékok kiválóan fejlesztik a gyerekek képességeit, miközben szórakoztatóak és ötletesek is. Böngéssz a kínálatunkban

Tovább