TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Munchkin Cthulhu 2 - Cthulmú hívása

Munchkin Cthulhu 2 - Cthulmú hívása

Munchkin Cthulhu 2 - Cthulmú hívása

A Munchkin-széria megállíthatatlan - ahogy megállíthatatlan a rettenetes Cthulmú is, tehéntestével és polipszájával! Feltéve, ha éppen nincs a bátor munchkinnál a kikalapált trágyalapát... Az 56 vadiúj lap csak fokozza a Munchkin őrületet, méghozzá szó szerint - a Téboly-lapok átkoknak is beillenének, ha nem lennének történetesen előnyeik is. De sebaj, az ember sosem lehet túl őrült egy újabb Munchkin partyhoz! A Cthulmú hívása kiegészítő önmagában nem, csak a Munchkin Cthulhu alapjátékkal együtt játszható. A(z) Munchkin Cthulhu 2 - Cthulmú hívása nevű társasjáték 2016-ban jelent meg a(z) Delta Vision kiadó gondozásában. Na ki lesz a(z) Munchkin Cthulhu 2 - Cthulmú hívása játék győztese?


Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 6 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (11)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 750 Ft

Részletek

A Munchkin Zombik 2 társasjáték ideális választás mindenki számára, aki szereti a vicces, szórakoztató és izgalmas játékokat. Ez a játék 2-6 játékos részvételével játszható, és ajánlott korosztálya 10 éves kortól felfelé. A játékideje általában 60-120 perc, így biztosan nem fogsz unatkozni.

Ez a társasjáték nagy népszerűségnek örvend a játékosok között, és számos elnyert díj bizonyítja minőségét. A Munchkin Zombik 2 társasjáték - Kar-hatalom magyar kiadás a Munchkin Zombik első kiegészítője, és garantálja, hogy még több kalandot élhetsz át. A játékhoz tartozó 112 új lap segítségével bővül a repertoár, és még szórakoztatóbbá teheted a játékot.

A játék során újabb szörnyekkel találkozhatsz, mint például a Kongresszusi képviselő, a Könyvtáros és a Zombie Gamer, és a szokásos átkok és szörnyfokozók készlete is tovább bővül. Új Bowling tárgyak is bekerültek a játékba, amelyek bónuszokat adnak, ha egynél többet használsz. Emellett egy Reloaded Die kártya is bekerült a játékba, amely segítségével még nagyobb esélyed lesz a győzelemre.

Ha szereted a humoros játékokat, és szeretnéd kipróbálni magad a zombi világban, akkor a Munchkin Zombik 2 társasjáték - Kar-hatalom magyar kiadás a tökéletes választás számodra. Ne habozz, szerezd meg te is, és élvezd az izgalmas és szórakoztató játékmenetet!

Adatok

Gyártó
DeltaVision
EAN
837654320549
Cikkszám
59343

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!