Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 7 éves kortól
Ár
1 390 Ft - 8 361 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Mozaik készítő

A Djeco Mozaik készítő kategória ideális választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek kreatívan alkotni és fejleszteni kézügyességüket. A Djeco márkanév garantálja a minőséget és a tartósságot, így ezek a készletek hosszú időn át szolgálnak remek szórakozási lehetőséggel.

A mozaik készletek a színek és formák kombinálásán alapulnak, és a gyermekeknek lehetőséget adnak arra, hogy kifejezzék kreativitásukat, miközben javítják a finommotoros képességeiket és a színek, formák és minták megismerését.

 

Tovább

A Djeco mozaik készletek széles választéka elérhető, többek között állatos, virágos és fantasztikus világ témájú készletek is megtalálhatóak. Ezek a játékok életre kelthetik a gyermekek képzeletét, és lehetőséget adnak számukra, hogy megalkossák saját művészeteiket.

A mozaik készletek összeállítása egyszerű, és minden készlet tartalmazza az összes szükséges elemet, amelyek szükségesek a mozaik elkészítéséhez. A készletekhez használt elemek általában környezetbarátak és biztonságosak a gyermekek számára.

A Djeco mozaik készletek remek ajándék lehetőséget kínálnak azoknak a gyerekeknek, akik szeretik az alkotást és a színes játékokat. Ezek a készletek nem csak szórakoztatóak, hanem segíthetnek a gyermekeknek abban is, hogy jobban megismerjék önmagukat, és fejlesszék a kézügyességüket és kreatív képességeiket.

Tovább