Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 8 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 2 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc
Ár
4 149 Ft - 11 390 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Síkbeli tájékozódás fejlesztése

A síkbeli tájékozódás fejlesztése fontos képesség a gyerekek számára, melynek fejlesztése játékosan és szórakoztatóan történhet meg. Az okostojasjatek.hu-n számos olyan játék megtalálható, melyek segítségével a gyerekek fejleszthetik ezt a készséget.

A síkbeli tájékozódás azon képesség, melynek segítségével az ember képes az irányokat és távolságokat felmérni a körülötte lévő térben. A helyes síkbeli tájékozódás fejlesztése már egészen kisgyermekkorban megkezdődhet, és a játékok segítségével sokkal könnyebb és szórakoztatóbb feladat.

 

Tovább

A kategóriában megtalálható játékok között szerepelnek olyanok, melyek a térbeli képzelőerőt, az orientációs képességet és a megfigyelőkészséget fejlesztik. Például a Djeco Világító torony játéka, melyben a gyerekeknek a bábu mozgatásával kell eljuttatniuk a tetejére. A játék során figyelniük kell a bábu és a torony helyzetét, valamint a távolságot és az irányokat is észben kell tartaniuk.

Az okostojasjatek.hu kínálatában számos olyan játék is megtalálható, melyek a memóriát és a figyelmet is fejlesztik, melyek szintén fontos szerepet játszanak a síkbeli tájékozódásban.

A játékok szórakoztatóak és interaktívak, és segítségükkel a gyerekek játékosan fejleszthetik a síkbeli tájékozódás képességét, valamint más fontos készségeket is. Így ezek a játékok kiváló választás lehetnek a szülőknek, akik szeretnék fejleszteni a gyermekük személyiségét és kognitív képességeit.

Tovább