Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 10 éves kortól
Ár
2 489 Ft - 16 991 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Csajos játékok

Az okostojasjatek.hu csajos játékok kategóriája minden kislány álma. Ez a kategória mindenféle kreatív és szórakoztató játékot tartalmaz, amelyeknek közös pontja, hogy a lányoknak szólnak. A csajos játékok lehetővé teszik, hogy a gyerekek kreativitásukat kifejezzék és szórakozzanak, miközben fejlesztik a finommotorikus képességeiket és az érzékszerveiket.

Az okostojasjatek.hu csajos játékok kategóriájában megtalálhatók a hagyományos csajos játékok, mint például a babaházak, a ruhababák, a kozmetikai készletek és a táskák. Ezek a játékok kiválóan alkalmasak arra, hogy a gyerekek megismerjék az otthoni életet és a divatvilágot, és hogy fejlesszék a szociális és a kommunikációs képességeiket.

 

Tovább
 

Az okostojasjatek.hu csajos játékok kategóriájában találhatók olyan kreatív játékok is, mint például a selyemfestő készletek, a gyöngyfűző szettek és az ékszerkészítő szettek. Ezek a játékok lehetővé teszik, hogy a gyerekek kreativitásukat kifejezzék, és hogy elkészítsék saját, személyre szabott ékszereiket, selyemképeiket vagy gyöngyfűző terveiket.

Az okostojasjatek.hu csajos játékok kategóriájában találhatók olyan játékok is, amelyekkel a gyerekek saját sminkjeiket készíthetik el. Ezek a játékok biztonságos kozmetikumokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy a gyerekek kreatív és személyre szabott sminket készítsenek maguknak.

Az okostojasjatek.hu csajos játékok kategóriájában találhatók olyan játékok is, amelyek a divatvilággal kapcsolatosak. Ilyen játékok például a ruhatervező készletek, amelyek lehetővé teszik, hogy a gyerekek elkészítsék saját, divatos ruhakölteményeiket, vagy az ékszerkészítő szettek, amelyekkel a gyerekek saját ékszereiket tervezhetik meg.

Az okostojasjatek.hu csajos játékok kategóriája számos izgalmas és érdekes játékkal vár minden korosztályt.

Tovább