Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma
0 játékos részére - 12 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc
Puzzle darabszám
Ár
2 050 Ft - 10 681 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Smart Games játékok

Utazós Smart Games játékok széles választékban!Elgondolkodtató játékok

Társas és egyszemélyes logikai játékok széles választéka! A Smart Games játékok nagyon sokfélék, vannak közütk nagyobb táblajátékok és kisebb utazás során használhatóak is. Fejlesztik a problémafelismerési és -megoldási készséget, a koncentrációt, figyelmet és a logikát. Válogass kínálatunkból és találd meg a neked valót!

Tovább
 

A smart Games-ről

A Smart Games játékokkal a tanulás is szórakoztató! A logikai játékok tengerében kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a nekik valót. A gyártó célja olyan oktató játékok készítése, melyekkel szórakoztató módon segítenek a gyerekeknek a különböző készségek fejlesztésében. Játék közben fejlődik a kocentráció, a logikus gondolkodás, a problémamegoldó készség. Ha szeretnél többet megtudni a gyártóról és a termékekről, ide kattintva olvashatsz.

Szuper logikai Smart Games játék, a Tojó toló!Smart Games játékok

A Smart Games játékok között találhatsz igazi klasszikusokat modern köntösben, de szuper újdonságokat is. Biztosan minden gyerek érdeklődését felkeltik a színes, látványos megjelenésű játékok. Egy kis ízelítő kínálatunkból:

A játékok között akár már kétéves kortól felnőtt korig mindenki megtalálhatja a neki valót. Nézd végig kínálatunkat, válaszd ki a neked tetsző játékokat és rendeld meg őket otthonod kényelméből!

smart games játékok, smart games útijáték, smart games fejlesztő játék

Tovább