Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 14 éves kortól
Játékidő
10 perc - 30 perc
Ár
180 Ft - 66 940 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Barkács játékok

A barkácsolás egy remek időtöltés a gyerekeknek, amely fejleszti a kézügyességet, a kreativitást és a problémamegoldó képességet. A barkács játékok lehetővé teszik, hogy a gyerekek szórakozzanak és tanuljanak egyszerre, miközben olyan készségeket sajátítanak el, amelyekre felnőttkorukban is szükségük lesz.

Az okostojasjatek.hu barkács játék kategóriájában számos izgalmas játék található, amelyek segítenek a gyerekeknek megismerni az eszközöket és az alapvető építési készségeket. Vannak olyan játékok, amelyek lehetővé teszik, hogy a gyerekek megépítsenek egy teljes házat vagy várost, mások pedig kisebb, összetettebb modelleket kínálnak, amelyeket meg lehet szerelni.

 

Tovább

A barkács játékok nem csak a fiúknak szólnak, hanem a lányoknak is rengeteg lehetőséget kínálnak. Vannak olyan játékok, amelyek lehetővé teszik, hogy a gyerekek saját ékszereket készítsenek, vagy különféle textiltechnikákat tanuljanak meg.

Az okostojasjatek.hu barkács játék kategóriájában számos játék található, amelyek kifejezetten a kisebb gyerekeknek szólnak, és olyan játékok is, amelyek a nagyobbakat kihívás elé állítják. A játékok anyagai és formái sokféle lehetőséget kínálnak a gyerekek számára, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb játékot.

A barkács játékok egyedülálló lehetőséget kínálnak a gyerekeknek arra, hogy kreativitásukat és képzelőerejüket kifejezzék, miközben fejlesztik a készségeiket és élvezik az időtöltést. Az okostojasjatek.hu barkács játék kategóriájában számos remek játék található, amelyek garantáltan elnyerik a gyerekek tetszését és fejlesztik a kézügyességüket.

Tovább