TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Specific kártyajáték

Specific kártyajáték
Specific kártyajáték
Specific kártyajáték
Specific kártyajáték
Specific kártyajáték
Specific kártyajáték

Specific kártyajáték

A Specific kártyajátékban nagy szükségetek lesz a figyelmetekre, a gyorsaságotokra és a memóriátokra is! Játékosként három kockával dobhattok, amelyek meghatározzák, melyik állatot kell megkeresnetek! Négylábú, növényevő és a szavannán nyargal vagy éppen húsevő és a hegyekben él? Bárhogy is van, a tulajdonságok mindig csak egy állatra igazak, ennek megfelelően kell lecsapnotok az asztalon lévő kártyákra! Szerezzetek felejthetetlen élményeket a Specific kártyajátékkal!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 10 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (44)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 350 Ft

Részletek

A Specific kártyajáték olyan játékosoknak készült, akik szeretik a megfigyelést és a gyorsaságot. A játék során a játékosoknak három kockával kell dobniuk, amelyek meghatározzák, melyik állatot kell keresniük. Az állatok tulajdonságai mindig csak egy állatra igazak, így a játékosoknak meg kell találniuk az asztalra kitett kártyát, amely az adott tulajdonságoknak megfelelő állatot ábrázolja.

A játék több nehézségi szintet tartalmaz, így minden korosztály számára megfelelő szórakozást nyújt. A játék 2-8 játékos számára alkalmas, és 8 éves kortól ajánlott. Az egy játék időtartama átlagosan 20-30 perc.

A Specific kártyajátéknak számos elnyert díja van, köztük a 2017-es Toy Award és a 2017-es Creative Child Magazine Game of the Year díja.

Ha szereted a könnyen tanulható és gyorsan játszható játékokat, akkor a Specific kártyajáték neked való! Praktikus mérete miatt könnyen magaddal viheted bárhova, így bármikor játszhatsz vele a barátaiddal vagy a családoddal. Fedezd fel az állatvilág sokféleségét, és legyél Te a Specific játék nyertese!

Adatok

Gyártó
Gigamic
EAN
3421273427450
Cikkszám
59354

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek