Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 5 éves kortól
Ár
1 289 Ft - 8 991 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Tehenes játékok

A tehenes játékok egy izgalmas és szórakoztató kategória azok számára, akik szeretik a farmos és állatos témákat. Ezek a játékok lehetővé teszik, hogy az emberek még közelebb érezzék magukat a természethez és a gazdálkodáshoz anélkül, hogy ténylegesen földművelővé válnának.
Tovább
A tehenes játékok többféle formában léteznek. Vannak olyanok, amelyek lehetővé teszik, hogy a játékosok saját tehenészetet építsenek és kezeljenek. Ez magában foglalja a tehenek etetését, itatását, betegségeik kezelését és gondozását. Mindez nagyon élethű módon történik, így az emberek valóban úgy érezhetik, mintha egy igazi tehenészetben dolgoznának.Más tehenes játékokban a játékosoknak traktorokat kell vezetniük, hogy összegyűjtsék a tehéntejt és más mezőgazdasági feladatokat végezzenek. Ezek a játékok nagyon izgalmasak és kihívásokkal teliek lehetnek, mivel a játékosoknak ügyesnek kell lenniük a traktorvezetésben és a tehenek gondozásában is.A tehenes játékok nagyon szórakoztatóak és oktatóak is lehetnek. Az embereknek lehetőségük van megismerni a tehéneket és a gazdálkodás alapjait, miközben játékosan szórakoznak. Emellett, az embereknek lehetősége van megosztani egymással az élményeiket, mivel sok tehenes játék lehetőséget ad a többjátékos módra is.Ha szeretnél kipróbálni valami újat és izgalmasat, akkor a tehenes játékokat mindenképpen érdemes kipróbálnod. Ezek a játékok garantáltan szórakoztatóak és érdekesek lesznek, miközben lehetővé teszik számodra, hogy jobban megismerd a természetet és a gazdálkodást.
Tovább