Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 8 éves kortól
Ár
1 530 Ft - 25 931 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Pino Toys

A Pino Toys márka büszkén hirdeti megérkezését Magyarországon, ahol mi vagyunk az első forgalmazók. Mint pedagógus, különösen fontosnak tartom, hogy a játékok, amelyekkel a gyerekek nap mint nap találkoznak, ne csupán szórakoztatóak, hanem fejlesztő hatásúak is legyenek. A Pino márkájú fajátékok stimulálják a gyermekek képzelőerejét és kíváncsiságát, emellett elősegítik szellemi és szociális képességeik kibontakozását. Rendkívül hasznosak a korai gyermekkorban a motoros készségek, a logika és az intelligencia fejlesztésében.

A tartós, környezetbarát anyagból – fából készült Pino játékok érzelmi kapcsolatot teremtenek a gyermekek és a természet között, valamint maradandó emlékeket kínálnak a gyermekkor legszebb időszakaiból. Természetesen, mint egy játék! Lépjen be a fa játékok világába, amelyeket szeretni és megőrizni fog!

KREATIVITÁS FEJLESZTÉSE

A játék az a mód, ahogyan a gyermek kifejezi, teszteli és fejleszti kreativitását. A játék során a gyermek képzelőereje és kíváncsisága újabb lendületet ad a kreativitásnak.

KÖZELEBB A TERMÉSZETHEZ

A Pino, a szórakozás és oktatás mellett, valódi érzelmi kapcsolatot nyújt a gyermekeknek a természettel, a fa játékokon keresztül, melyek a legnemesebb és legmelegebb természetes anyagok.

TANULÁS JÁTÉKON KERESZTÜL

A fajátékok évszázadok óta ideális eszközök a játékhoz, tanuláshoz és fejlődéshez. Ösztönzik a gyerekeket a tárgyak, színek, formák és textúrák felfedezésére és feltárására.

DIDAKTIKUS JÁTÉKOK

Fajátékok, melyek tanítanak! Serkentik a gyermek gondolkodását, és a szülőket büszkévé teszik. Mert fejlesztik az IQ-t és okos gyermekfejeket formálnak. Látta már az egész kínálatot?

A Pino Toys fa játékok nemcsak az intelligencia fejlődésére összpontosítanak, hanem arra is, hogy a gyerekek szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki a természettel. Ezek a játékok hozzájárulnak a gyerekek ökológiai tudatosságának növeléséhez, miközben játékos tevékenységeken keresztül tanulnak. Ebben a digitális világban a Pino Toys fa játékai híd szerepet töltenek be a természet és a modern nevelési módszerek között, lehetővé téve a szülők számára, hogy okos és tudatos gyermekeket neveljenek. Nézze meg a Pino Toys teljes kínálatát, és fedezze fel, hogyan segíthetnek ezek a didaktikus játékok a gyermek önálló gondolkodásának és kreatív készségeinek fejlesztésében.

Tovább