Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 8 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
10 perc - 60 perc
Ár
1 016 Ft - 13 057 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Téri tájékozódás

Szuper játék a Djeco-tól a téri tájékozódás fejlesztéséhez!Eligazodni a térben

A téri tájékozódás egy nagyon komplex dolog. Soklépcsős folyamat eredményeként alakul ki a gyerekekben, akik jobb esetben kisiskolás korukra ismerik majd az irányokat, tudni fogják melyik a jobb és bal kezük. Ha ennek megtanulása során gyermekünk nehézségekbe ütközik, nem kell kétségbeesnünk. A dirket módszerek helyett próbáljuk szórakoztató formában segíteni fejlődését, válasszunk számára olyan játékokat, amik segítik a téri tájékozódásban. Nézd végig kínálatunkat, rendeld meg a neked tetsző játékokat otthonod kényelméből!

Tovább
 

A téri tájékozódás fejlődése

A téri tájékozódás egy olyan alapvető képesség, amire az embernek szüksége van a mindennapi életben. Ahhoz, hogy valaki magabiztos legyen ebben, sok lépcsőfokon kell végighaladni. Egészen kicsi korban kezdődik a fejlődés és nagyjából behatárolt, hogy milyen életkorra mit kell elérnie egy gyereknek. Ha esetleg gyermekünk nehézségekbe ütközik, akkor sem kell megijedni. A téri tájékozódás fejlesztésének lépésein fokozatosan végighaladva könnyen segíthetünk neki utolárnie kortársait. Fontos azonban, hogy mindig a megfelelő szintű feladatokkal kezdjük, hogy ne érje kudarc, hanem a sikerélményektől felbuzdulva tudjon haladni ezen az úton. Ha szeretnél bővebben olvasni ezekről a lépésekről, kattints ide.

Téri tájékozódás fejlesztő játék, az Animocolorix a Djeco-tól!Téri tájékozódás fejlesztő játékok

Mint a legtöbb készség, a téri tájékozódás is fejleszthető. A játékok között minden korosztály megtalálhatja a neki valót, válogathatunk gyermekünk fejlettségi szintjének megfelelően a biztos siker elérése érdekében.

Nézd végig kínálatunkat, válaszd ki a neked tetsző játékokat és rendeld meg őket otthonod kényelméből.

Fejlesztő játékok kategóriánkban sok más terület fejlesztésére alkalmas játékot találsz!

téri tájékozódás, téri tájékozódás fejlesztése, téri tájékozódás játék, téri tájékozódás feladatlapok, téri tájékozódás fejlesztése feladatlapok

Tovább