Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 12 játékos részére
Játékidő
5 perc - 840 perc
Ár
1 390 Ft - 66 141 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kooperatív társasjátékok

Szuper kooperatív társasjáték kicsiknek, az Egérleső!Együttműködésen alapuló társasok

A társasozásról sokaknak a versengés, a taktikázás jut eszébe. Vannak azonban olyan kooperatív társasjátékok, melyekben együttműködve kell küzdenünk egy közös cél elérése érdekében. Az ilyen játékok jó csapatjátékossá tesznek, a vereség feldolgozása is könnyebben megy majd csapatban és a nyereség is fokozott örömmel tölt el.

Webáruházunk kínálatában kicsik és nagyok is megtalálhatják a nekik való együttmükődésen alapuló társasjátékokat. Fogjatok össze, gondolkozzatok közösen és örüljetek együtt a sikernek!

Tovább
 

Eggyütt nyerünk, együtt bukunk

Sok gyereknek van problémája a versenyhelyzetek kezelésével. Sokan traumaként élik meg a vereséget és képtelenek azt higgadtan feldolgozni. Ilyenkor jön a hiszti, az "én nem játszok többet" féle mondatok és a duzzogás. Ez sajnos elég gyakori, viszont a jó hír, hogy ebben is lehet fejlődni. Sokkal könnyebb például csapatban kezelni az ilyen szituációkat, ezért remek választás lehet egy kooperatív társasjáték. Ide kattintva bővebben olvashatsz a témában, továbbá találsz néhány játékajánlót is!

Kooperatív társasjátékok felnőtteknek, Tiltott kalandok!Kooperatív társasjátékok

A kooperatív társasjátékok lényege, hogy csapatban, együtt dolgozva kell megnyerni a játékot. Mind közösen, egy célért küzdünk, együtt nyerünk, együtt bukunk. Remek csapatépítő, legyen szó egy osztályról vagy munkahelyi közösségről.

Az együttműködésen alapuló játékok között óvodás kortól felnőtt korig válogathatsz. Minden korosztály megtalálja nálunk a neki való társast. Szabadulószoba játékok, stratégiai társasok és sok más érdekesség vár. Nézd végig kínálatunkat, találd meg a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

kooperatív társasjáték gyerekeknek
kooperatív társasjáték
legjobb kooperatív társasjátékok
kooperatív társasjátékok
kooperatív társasjáték óvodásoknak
kooperatív társasjáték 4 éves
Tovább