Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
9 éves kortól - 11 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 16 játékos részére
Játékidő
10 perc - 120 perc
Puzzle darabszám
Ár
3 559 Ft - 21 061 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok 9 éveseknek

Akár 1000 darabos kirakó 9 éveseknek!Játékok 9 éves kortól

A játék a gyerekkor legalapvetőbb velejárója, játszani minden gyerek szeret. Nagyon fontos ugyanakkor, hogy mindig a kicsik korának és fejlettségi szintjének megfelelő elfoglaltságot és játékszert válasszunk számára. A játékok 9 éveseknek kategóriában összegyűjtöttük azokat a játékokat, amik ennek a korosztálynak a leginkább megfelelnek. Nézd végig kínálatunkat, válasz ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább
 

Mivel játszanak a 9 évesek?

A 9 éves gyerekek már igazi kis felnőttek. Van saját személyiségük, vannak hobbiajik, baráti körük. Sokaknál ekkora már kialakul, mi az, amiben igazán ügyesek, mivel szeretnek foglalatoskodni. Kézügyességük szuper, szívesen játszanak bonyolultabb építőjátékokkal, türelmük is egyre több van, ezért egy akár 1000 db-os puzzle is remek játék 9 éveseknek. A társasjátékok tárháza nyílik meg előttük, ugyanis sok játék 8+-os, így egy kilencéves már bizonyára megérti őket. Ha szeretné többet olvasni róla, milyen korban mivel játszik szívesen a gyerek, kattints ide!

Boffin elektronikai építő játékok 9 éveseknek!Játékok 9 éveseknek

A 9 éveseknek szóló játékok tárháza szinte végtelen. Egy ilyen korú gyerek fizikailag és szellemileg is elég fejlett ahhoz, hogy összetettebb játékokkal játsszon. Játékok 9 éveseknek kategóriánkban szuper ajánlásokat találsz számukra:

Kínálatunkban találhatsz meseszép kirakókat, szuper társasjátékokat, kreatív szetteket, épíjátékokat, tudományos szetteket, amik mind remek játékok 9 éveseknek. Találd meg a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

játékok 9 éveseknek, fiús játékok 9 éveseknek, lányos játékok 9 éveseknek, szülinapi játékok 9 éveseknek

Tovább