Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 3 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 10 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc
Puzzle darabszám
Ár
1 560 Ft - 38 890 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok 2 éveseknek

Aranyos kirakó játékok 2 éveseknek!Játékok 2 éves kortól

A játék a gyerekkor legalapvetőbb velejárója, játszani minden gyerek szeret. Nagyon fontos ugyanakkor, hogy mindig a kicsik korának és fejlettségi szintjének megfelelő elfoglaltságot és játékszert válasszunk számára. A játékok 2 éveseknek kategóriában összegyűjtöttük azokat a játékokat, amik ennek a korosztálynak a leginkább megfelelnek. Nézd végig kínálatunkat, válasz ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább
 

Mivel játszanak a 2 évesek?

Egy kétéves már nem baba és egyre ügyesebb sokféle játékban. Szívesen játszik forma- és színegyeztetőkkel, amikkel kézügyessége is fejlődik, de a fűzős játékok is lekötik. Bár beszédét még sokszor nem értjük, de szókincsének bővülése folyamatosan zajlik. Olyan játékokat célszerű választani számára, amik hozzájárulnak ezen területek fejlődéséhez. Ha szeretnél többet olvsni róla, mik a megfelelő játékok 2 éveseknek, kattints ide!

Láncfűző játék 2 éves kortól!Játékok 2 éveseknek

A kétévesek körében népszerűek a különböző szín-ás formaegyeztetős játékok, a memóriajátékok, a kezdetleges kirakók. Mozgásigényük is egyre nagyobb, ezért szeretik a szabadtéri játékokat és a gyerekjárgányokat is. Webáruházunkban is találsz ilyeneket a játékok 2 éveseknek kategóriában Íme néhány:

Válogass kínálatunkban, találd meg a kedvenc játékaidat és rendeld meg őket otthonod kényelméből. Játékok 2 éveseknek kategóriánkban mindenki megtalálja a neki való játékokat!

játékok 2 éveseknek
fejlesztő játékok 2 éveseknek
kreatív játékok 2 éveseknek
készségfejlesztő játékok 2 éveseknek
játék 2 éveseknek
2 éves gyerek játék
játék 2 évesnek
2 évesnek játék

Tovább