Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 9 éves kortól
Ár
1 989 Ft - 16 991 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Ékszerkészítő szettek

Az okostojasjatek.hu ékszerkészítő szettek kategóriája minden kislány álma. Az ékszerkészítő szettek lehetővé teszik, hogy a gyerekek szép és egyedi ékszereket alkossanak, amelyeket fel tudnak használni saját vagy barátaik öltözékével. Az ékszerkészítés egy kreatív és érdekes játék, amely fejleszti a kézügyességet és a finommotorikus képességeket, miközben lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy kifejezzék saját stílusukat.

Az okostojasjatek.hu ékszerkészítő szettek kategóriájában megtalálhatók a különböző ékszertípusokhoz készült készletek, mint például a karkötők, nyakláncok és fülbevalók. Ezek a szettek számos különböző színű gyöngyöket és egyéb ékszeralapanyagokat tartalmaznak, amelyekkel a gyerekek szép és egyedi ékszereket készíthetnek.

 

Tovább
 

Az okostojasjatek.hu ékszerkészítő szettek kategóriájában találhatók olyan készletek is, amelyekben a gyerekek saját fából készült ékszereket készíthetnek. Ezek a szettek biztonságos és környezetbarát anyagokból készülnek, és nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy a gyerekek megismerjék az anyagok tulajdonságait és kifejezzék kreativitásukat.

Az okostojasjatek.hu ékszerkészítő szettek kategóriájában találhatók olyan készletek is, amelyek különböző formájú és méretű gyöngyöket tartalmaznak, amelyekkel a gyerekek saját ékszerterveiket alkothatják meg. Ezek a készletek kiválóan alkalmasak arra, hogy a gyerekek megértsék a szín- és formakombinációk művészetét, és hogy kifejlesszék a képzelőerőjüket és a kreativitásukat.

Az okostojasjatek.hu ékszerkészítő szettek kategóriája kiválóan alkalmas arra, hogy a gyerekek megismerjék az ékszerkészítés világát, és fejlesszék a kreativitásukat. Az ékszerkészítés különösen alkalmas arra, hogy a gyerekek megértsék az anyagok tulajdonságait és összefüggéseit.

Tovább