Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc
Ár
2 590 Ft - 23 991 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Korai tanulás

Korai tanulás kategória leírásA korai tanulás egy olyan folyamat, amely során a kisgyermekek megismerik a világot és a körülöttük lévő dolgokat. Az ilyen típusú játékok és eszközök segítségével a gyerekek könnyebben és hatékonyabban sajátítják el az alapvető ismereteket, mint például az állatok neveit, színeket, formákat, számokat, betűket és még sok más dolgot.Az okostojásjáték.hu oldalon megtalálható korai tanulás kategória számos olyan terméket tartalmaz, amelyek segítenek a gyerekeknek az ismeretek megszerzésében és fejlesztésében.
Tovább
 
A különböző játékok, könyvek és eszközök mindegyike a korai tanulásra fókuszál, és az egész világon népszerűek.Az okostojásjátékok kiváló példái annak, hogy a korai tanuláson keresztül az életkorának megfelelően elősegítik a gyerekek fejlődését és oktatását. A játékok számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára a tanulást és szórakozást egyaránt. Van például olyan okostojásjáték, amely megkéri a gyerekeket, hogy az állatokhoz illeszkedő színeket találjanak. Más játékok feladata pedig az, hogy az állatokat az életterük szerint helyezzék el.Az okostojásjátékok során a gyerekek nemcsak az alapvető ismereteket sajátíthatják el, de azokat interaktív és szórakoztató módon tanulhatják meg. Így a korai tanulás kategóriában szereplő termékek segítségével a gyerekek képessé válnak a koncentrációra, a memóriára és az észlelésre is.Az okostojásjáték.hu oldalán a korai tanulás kategória minden produkciója megbízható és biztonságos. Az a cél, hogy a gyerekek a lehető legjobb élményekkel gazdagodjanak, és pozitív élményekkel távozzanak a játszótérről. A korai tanulás kategória olyan termékeket tartalmaz, amelyek nem csak fejlesztik a gyerekek ismereteit, hanem értékteremtő tevékenységként is szolgálnak, és a jövő generációk jólétéhez járulnak hozzá.
Tovább