TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Dobble Kids társasjáték Asmodee

5 (7 vélemény)
Dobble Kids társasjáték Asmodee
Dobble Kids társasjáték Asmodee
Dobble Kids társasjáték Asmodee
Dobble Kids társasjáték Asmodee

Dobble Kids társasjáték Asmodee

5 (7 vélemény)
Még több Dobble! Most itt a Dobble Kids, állatos kártyákkal a kisebbeknek - már 4 éves kortól! Légy te a legjobb és leggyorsabb megfigyelő! A játék 30 kerek lapból áll,melyen különböző állatok képei helyezkednek el. Minden kártyalapon 6 szimbólum található, különböző elrendezésben és méretben. A Dobble Kidds játék érdekessége, hogy bármely két kártyát egymás mellé téve, lesz a kártyákon egy – de csak egy! – egyező motívum. Koncentrálni kell azonban ahhoz, hogy gyorsan kiszúrjuk az egyetlen közös elemet, hiszen sokszor elvész a sok színes ábra között az, amit éppen keresünk. Amint észrevettük és hangosan kimondtuk a nevét, már el is vehetjük – vagy el is dobhatjuk – az aktuális kártyát, attól függően, melyik változatot játsszuk. A játék remekül fejleszti a reflexeket és a megfigyelőképességet - nem utolsó sorban vidám perceket hoz a család életébe!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (141)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 790 Ft

Részletek

Három-négy játékos számára ajánlott a Dobble Kids társasjáték, és már 4 éves kortól játszható. A játék ideális választás azoknak a kisgyerekeknek, akik szeretnek játszani és szórakozni. A játék során az állatok világába kalauzolja el a játékosokat. A gyerekek számára így nem csak a játék szórakoztató, de egyben fejlesztő is, hiszen segít az állatok és azok nevének megismerésében is.

A játékidő rövid és könnyen megtanulható a játékosok számára, ami különösen fontos a kisgyermekek esetében. A játékosok kreativitását és reakcióidejét is fejleszti a játék, így nem csak szórakoztató, de fejlesztő hatása is van. A Dobble Kids társasjáték az egész család számára szórakozást nyújt, és nagyszerű lehetőség arra, hogy együtt töltsünk időt.

Az Asmodee Dobble Kids társasjátéka már számos díjat elnyert a világ különböző pontjain. A játék kiváló minőségű anyagokból készült és tartalmazza a játékszabályokat is. A kisgyerekeknek szánt játékverzió az eredeti Dobble-társasjátékhoz hasonlóan garantálja a jó hangulatot és az izgalmas pillanatokat.

A Dobble Kids társasjáték egyedülálló lehetőség arra, hogy a gyerekek játékosan tanuljanak, és közben szórakozzanak. A kisebbeknek kifejezetten ajánljuk, hiszen célja, hogy játékosan fejlessze a kreativitást és a reakcióidejét. A játék ideális választás minden olyan szülő számára, aki szeretne minőségi időt tölteni a gyermekeivel, és közös játékra vágyik. A Dobble Kids társasjáték az egész családnak meghozza a szórakozást és felejthetetlen élményt nyújt.

Adatok

Gyártó
Asmodee
EAN
5999556750062
Cikkszám
58494

Bemutató videó

Videó

Átlagos értékelés:
5
(7 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Nagyon jó fejlesztő játék , a többi Dobble változat is !
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
felnőtteknek sem unalmas
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Fejleszti a gyerekek koncentrációját, megfigyelőképességét. Jó sokáig leköti őket.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Nagyon jó kis gyorsasági játék, a 4 éves lányomnak vettem, most ismerkedik vele.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Ajándékba adtam
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Van másik típusa és szeretik a gyerekek.