Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 4 éves kortól
Ár
3 959 Ft - 23 960 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékbabák

Az okostojasjatek.hu játékbabák kategóriája minden kislány álma. A játékbabák több mint egy egyszerű játék, hiszen segítenek a gyerekeknek megismerni az emberi kapcsolatokat és fejlesztik a szociális képességeiket. A játékbabák kiválóan alkalmasak arra, hogy a gyerekek megismerjék az anyaságot és az apaságot, és életkoruknak megfelelően az élet minden területét megértsék.

Az okostojasjatek.hu játékbabák kategóriájában számos különböző játékbabát találsz, amelyek mindegyike egyedi és izgalmas. A kategória teljes választéka a gyerekek kedvenc karaktereivel, mint például a Barbie, Baby Born, Monster High és még sok más. Ezek a karakteres játékbabák nagyszerű ajándék lehet azoknak a gyerekeknek, akik szeretik ezeket a szereplőket.

 

Tovább
 

Az okostojasjatek.hu játékbabák kategóriájában azonban nem csak karakteres játékbabák találhatóak. A webáruház kínálatában megtalálod az átlagos játékbabákat, amelyek sokféle ruhában és kiegészítőkkel vásárolhatóak meg. Ezen kívül találsz olyan játékbabákat is, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mint például a beszélő, síró, vagy éppen etető játékbabák.

Az okostojasjatek.hu játékbabák kategóriája nem csak lányoknak szól, hanem a kisfiúk számára is találhatók olyan játékbabák, mint a Baby Born fiú játékbaba. Az ilyen játékbabák kiválóan alkalmasak arra, hogy a gyerekek fejlesszék a szociális képességeiket és megértsék a családi életet.

Az okostojasjatek.hu játékbabák kategóriája számos izgalmas és érdekes játékbabát kínál minden korosztálynak. A gyerekek biztonságát és kényelmét szem előtt tartva, a kategória minőségi játékbabákat kínál minden igénynek megfelelően. Tegyél egy csinos és praktikus játékbabát a gyerekek kezébe, hogy életre szóló élményekben legyen részük.

Tovább