Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 12 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 16 játékos részére
Játékidő
10 perc - 60 perc
Ár
1 270 Ft - 41 891 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Anyanyelvi, Idegennyelvi beszédfejlesztés

Az anyanyelvi, idegennyelvi beszédfejlesztés kategóriában olyan okos játékokat találsz, melyek segítenek a gyerekeknek a beszéd és a nyelvi készségeik fejlesztésében.
Tovább
 
Ezek a játékok nem csak szórakoztatóak, de interaktív módon segítenek a beszéd, hallás és nyelvi készségek fejlesztésében.Az anyanyelvi beszédfejlesztő játékok között találsz olyanokat, amelyek segítenek a kiejtés, a szókincs és a mondatalkotás fejlesztésében. A játékokban olyan tevékenységeket kell elvégezni, mint például szókereső játékok, szóösszeállító feladatok, vagy rímeket kereső játékok. Ezek a játékok segítenek a gyerekeknek a szavak helyes kiejtésében és azok jelentésének megértésében.Az idegennyelvi beszédfejlesztő játékok pedig segítenek a gyerekeknek a nyelvtanulásban és a kiejtés fejlesztésében. Ezek a játékok olyan tevékenységeket tartalmaznak, mint például szótanuló játékok, szókiegészítő feladatok, vagy nyelvtani gyakorlatok. A játékok segítenek a gyerekeknek megszokni az idegen nyelv hangzását és segítenek a nyelvtani szabályok megértésében.Az anyanyelvi, idegennyelvi beszédfejlesztő játékok nagyon hasznosak lehetnek a gyerekek számára, mert segítenek abban, hogy hatékonyan fejlesszék a beszédüket és a nyelvi készségeiket. A játékok interaktív jellege pedig még szórakoztatóbbá teszi a fejlesztést. Az okostojasjatek.hu kínálatában megtalálod a legjobb anyanyelvi, idegennyelvi beszédfejlesztő játékokat, így biztosan találsz olyat, amelyik a gyermekednek is tetszeni fog.
Tovább