Szűrés

Termék státusza
Ár
2 189 Ft - 8 991 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Plüss kutya

Aranyos boxer plüss kutya!Egy hű barát

A kutya az ember legjobb barátja. Minden kisgyerek vágyik egy saját kis házikedvencre, de sajnos nem mindenki engedheti meg magának. Van, aki allergiás az állatszőrre, van, aki nem tudna megfelelő életteret biztosítani neki. De egy plüss kutya számukra is jó választás. Simogathatod, becézgetheted, alhatsz vele egy ágyban. Nézd végig kínálatunkat, ahol a hatalmas választékban biztosan megtalálod a neked tetszőt.

Tovább

Kutya-ember barátság

A kutyák az ember legjobb barátai. Többezer éves közös múltjuk során nagyon sok dolgon mentek keresztül együtt. Az ebek, illetve kezdetben a farkasok már a nagy vándorlások során is kísérték az embercsoportokat. A farkasokból körülbelül 20000-40000 évvel ezelőtt alakultak ki a kutyák az emberrel való együttélés hatására. Ez a szoros kapcsolat napjainkban is töretlen, nagyon sokan tartanak kutyust házikedvenckén, sokak családtagként tekintenek rájuk. Ha szeretnél többet olvasni a témában, ide kattintva megteheted.

Bulldog plüss kutya mindenkinek!Plüss kutya, kutya plüss

Sokan szeretnének kutyát tartani, de van aki nem teheti meg. Sajnos vannak, akik allergiásak a szőrzetükre, mások nem tudnak megfelelő életteret biztosítani számukra. Egy plüss kutya remek választás olyan kisgyerekeknek, akiknek nem lehet igazi kutyájuk. Őt is simogathatják, becézgethetik, magukkal vihetik bárhová.

Kínálatunkban nagyon sokféle plüss kutyát találsz. Kisebb és nagyobb méretű, élethű vagy meseszerű, hagyományos és interaktív kutya plüssök közül válogathatsz. Találd meg a neked tetszőt és rendelt meg otthonod kényelméből!

plüss kutya, plüss kutyajáték, plüss kutya nagy

Tovább