Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 9 éves kortól
Ár
1 000 Ft - 9 891 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Matematika játékok

Matematikai játék a szórakoztató tanulásért!Játékos matematika

A matek, a számolás életünk szerves része. A bevásárlásnál, a főzésnél és még számos területen hasznát veheted annak, ha jól bánsz a számokkal. A matematikát megtanulni nem csak az iskolapadban ülve lehet. Matematika játékokkal szórakoztató formában sajátíthatod el az alapokat. Az iskolai felkészüléshez és gyakorláshoz is remek segítség. Válaszd ki a neked valót és rendled meg otthonod kényelméből!

Tovább

Játékos matematika

Matekot tanulni nem cask az iskolapadban ülve lehetséges. sok gyerek nagyon korán megutálja a számolást, mert nehezen érti meg a feladatokat és nem találja érdekesnek őket. De a matematika nagyon is érdekes és lehet szórakoztató is. Arról nem is beszélve, hogy az élet számos területén használhatjuk fel az általa szerzett tudásunkat. És hogy hogyan tudnánk a gyerekekből pozitív reakciókat kiváltani a matek tanuláshoz? Ide kattintva olvashatsz róla.

Szuper matematika játék a Catowl!Matematika játékok

Sajátísd el a matematika alapjait szórakoztató formában matematika játékokkal. Remek iskolai előkészítő feladatokat találsz nálunk. Továbbá, ha nehézségeid akadnak a suliban, akkor is nyugodtan fordulhatsz ezekhez a játékokhoz.

A matematika játékok között kisebbek és nagyobbak is megtalálhatják a nekik valót. Társasjátékok, foglalkoztató füzetek, tanulást segítő eszközök széles választékát találod meg nálunk. Válogass kedvedre és rendeld meg a neked tetsző játékokat otthonod kényelméből!

matematika játékok, matematika játékok 1. osztály, matematika játékok 2. osztály, matematika játékok 3. osztály, matematika játékok 4. osztály, matematika játékok 5. osztályosoknak

Tovább