Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 16 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc
Mesehősök
Ár
720 Ft - 14 901 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Társasjáték óvodásoknak

Sokféle társasjáték óvodásoknak!Társasok ovisoknak

Sokan úgy gondolhatják, hogy társasjátékozni csak iskolás korban érdemes. Néhányan ismerik az olyan egyszerűbb játékokat, mint a Kígyók és létrák, amivel már kisebbek is tudnak játszani. Nálunk azonban széles választékban találhatsz társasokat akár mér 2 éves kortól. Társasjátékok óvodásoknak kategóriánkabn összegyűjtöttük neked a legszuperebbeket. Nézd végig kínálatunkat és találd meg a neked tetsző játékokat!

Tovább
 

Társasozás ovis korban

Társasjátékkal játszani nagyon hasznos tevékenység mind érzelmi mind kognitív szempontból. Sajnos sok gyerek csak az óvodában találkozik társasokkal. Ennek oka lehet, hogy sok szülő nem is gondolná, hogy már ilyen kicsi korban el lehet kezdeni ezekkel játszani. Pedig nagyon fontos, hogy minél hamarabb ráhangolódjanak a játék lényegére, megismerjék a versengést és el tudják fogadni a vereséget is. Ha szeretnél szakértői véleményt olvasni róla, miért is olyan remek elfoglaltság, ide kattintva elolvashatod egy óvónő és egy gyerekpszichológus gondolatait.

Szuper kitalálós társasjáték óvodásoknak!Társasjáték óvodásoknak

Társasozni bizony már óvodás korban is lehet. Társasjáték óvodásoknak kategóriánkban összegyűjtöttük neked azokat a játékokat, amik közül érdemes válogatnod. A különböző játékok más-más területek fejlődéséhez járulnak hozzá, szórakoztató formában ismertetik meg a gyerekeket a szabálykövetéssel, a számok és a betűk világával, fejlesztik memóriájukat, megfigyelő készségüket.

Társasjátékok óvodásoknak széles választékban. Nézd végig kínálatunkat, válaszd ki a neked tetsző játékokat! Rendeld meg őket otthonod kényelméből!

társasjáték óvodásoknak, legjobb társasjáték óvodásoknak, kooperatív társasjáték óvodásoknak

Tovább