TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Set Junior társasjáték - Set gyerekeknek

Set Junior társasjáték - Set gyerekeknek
-10%

Set Junior társasjáték - Set gyerekeknek

Nyelv: Magyar
Set! junior kártyajáték gyerekeknek! Mi számít SET-nek? Egy SET 3 olyan lapkából áll, amiknek az összes egyéni jellemzője vagy MIND UGYANOLYAN, vagy MIND KÜLÖNBÖZIK. Az egyes tulajdonságoket egyesével, külön-külön kell vizsgálni. 

Látványos, csodás, kis kedves, aranyos, színes fejlesztőjáték a gyermekek számára.

Garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete! 


Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (19)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
3 280 Ft
2 952 Ft
Kezdete: 2024.04.08   Vége: 2024.04.30

Részletek

A Set Junior társasjáték egy igazi örömteli élményt biztosít a kisgyermekek számára. A játék célja, hogy a gyerekek 3 darabos összeállításokat találjanak meg, amelyek tulajdonságai vagy megegyeznek, vagy éppen eltérnek. A játékhoz tartozó kétoldalas játéktábla lehetővé teszi, hogy a legkisebbek is könnyen elsajátítsák a játék szabályait, míg a tapasztaltabb játékosok a már korábban megszerzett ismereteikre támaszkodva fejleszthetik képességeiket.

A Set Junior társasjáték 3 éves kortól ajánlott, így egy igazi családi játék, amely lehetőséget ad arra, hogy a kisebbek is aktívan részt vegyenek a játékban. A játékmenet izgalmas és nagyon érdekes, így a gyerekeknek örömmel játszanak majd vele. A játék időtartama általában 15-20 perc, ami tökéletes időkeretet biztosít a kisgyermekek számára.

A Set Junior társasjáték számos elismerést kapott az évek során, többek között a Parents Choice-díjat is elnyerte. A játék remekül fejleszti a memóriát, a figyelmet és a gondolkodást, így nem csak szórakoztató, de hasznos is a gyerekek számára.

Ha szeretnél egy olyan társasjátékot, amely a legkisebbeknek is remek szórakozást nyújt, akkor a Set Junior társasjáték a tökéletes választás. A játék izgalmas, könnyen tanulható és rengeteg élményt nyújt a család minden tagjának. Rendeld meg most és élvezd a játék izgalmait!

Adatok

Gyártó
SetEnterprises,Inc.
EAN
5411068663994
Cikkszám
58825

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek