Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 10 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
60 perc - 120 perc
Puzzle darabszám
Ár
3 959 Ft - 14 841 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kirakós játékok

Meseszép kirakós játék Capri-ról!Puzzle, kirakó játékok

Az első kirakó elkészítőjeként az angol John Spilsbury-t tartjuk számon, aki egy fára ragasztott térképet vágott szét, s földrajz tanulásához használta segédeszközként. A játék tömeggyártása a 20 század második felében kezdődött, s napjainkban is nagy népszerűségnek örvend. A kirakós játékok híres festményeket, közismert helyeket, kedvelt túristacélpontokat, aranyos állatokat ábrázolnak, melyek között te is megtalálhatod kedvencedet!

Tovább
 

A kirakós játék története

A kirakós játék története az 1700-as évekig nyúlik vissza. Az első prototípust az angol John Spilsbury készítette, aki rézmetsző és térképkészítő volt. Egy falapra ragasztott térképet - amely Nagy-Britanniát ábrázolta - vágott szét a grófságok mentén. Találmányát földrajz tanuláshoz ajánlotta. A napjainkban ismert, fogakkal ellátott darabokból álló puzzle megjelenése a 19. századra tehető, tömeggyártása a 20. században indult el. Ha szeretnél többet megtudni a játék történetéről, kattints ide!

Formadobozos kirakós játék kicsiknek!Kirakós játékok

A kirakózás egy nagyon kedvelt tevékenység, kisebbek és nagyobbak is szívesen csinálják. A webáruházunkban lévő kirakós játékok között találsz egészen kicsiknek való 4-6 db-os baby puzzle-öket, nagyobbaknak való 100-200 darabosakat és felnőtteknek való, igazán bonyolult, többezer elemből álló kirakókat is. Íme néhány:

A hagyományos kirakók mellett találsz nálunk formadobozos puzzle-t, mágneses kirakót és sok más érdekességet is! Válogass kedvedre és rendeld meg a neked tetszőt otthonod kényelméből!

kirakós játékok, kirakós játékok kicsiknek, kirakós játékok 3 éveseknek

Tovább