Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 10 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc
Ár
1 016 Ft - 26 061 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Figyelem, emlékezet

Szuper figyelemfejlesztő tásas kicsiknek!Figyelemfejlesztés, emlékezetfejlesztés

A figyelem és az emlékezet olyan fontos készségek, melyek egész életünkre kihatással vannak. Ezek zavarai sok gyerek és felnőtt életében is okoznak problémákat. A jó hír, hogy mindkét terület fejleszthető, tréningezhető, így senkinek sem kell kétségbe esnie. Webáruházunkban találhatsz olyan figyelem, emlékezet fejlesztését segítő játékokat, amik segítségével edzheted magad ezen a területen. Kicsik és nagyok is megtalálják a nekik való fejlesztőket!

Tovább
 

A figyelem és az emlékezet

A figyelem és az emlékezet rendkívül fontos készségek, melyekre szükségünk van a mindennapokban. A gyerekeknek elengedhetetlen a tanuláshoz, de felnőttkorban is az élet megannyi területén nélkülözhetetlen. Sokan küzdenek figyelem vagy emlékezési zavarral, de ezek orvosolhatók és a készségek minden korban fejleszthetők. A lényeg, hogy mindenki megtalálja azt a módszert, ami számára a legalkalmasabb. A legjobb ilyen esetekben szakérte segítségét kérni. Ide kattintva egy pszichológus véleményét olvashatod a témában.

Szuper fejlesztőjáték már 3 éves kortól!Figyelem, emlékezet fejlesztő játékok

Sok gyerek küzd a tanulással, ennek hátterében pedig sokszor a figyelem és az emlékezet zavarai állnak. Szerencsére szuper játékok vannak ezen készségek fejlesztésére. Íme néhány webáruházunk kínálatából:

A figyelem, emlékezet fejlesztő játékokat nem csak azoknak ajánljuk, akiknek gondjaik vannak ilyen területeken. Ezek mindneki számára hasznos játékok, mert mindig van hová fejlődni. Kínálatunkban kisebbek és nagyobbak is megtalálhatják a nekik valókat. Válaszd ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

figyelem, figyelemzavar, figyelem zavar, figyelem fejlesztése, emlékezet, emlékezet fejlesztése, memória, memória fejlesztése

Tovább