Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
4 éves kortól - 7 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc
Puzzle darabszám
Nehézségi szint
Ár
1 099 Ft - 25 990 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok 5 éveseknek

Szuper pötyi játék 5 éveseknek!Játékok 5 éves kortól

A játék a gyerekkor legalapvetőbb velejárója, játszani minden gyerek szeret. Nagyon fontos ugyanakkor, hogy mindig a kicsik korának és fejlettségi szintjének megfelelő elfoglaltságot és játékszert válasszunk számára. A játékok 5 éveseknek kategóriában összegyűjtöttük azokat a játékokat, amik ennek a korosztálynak a leginkább megfelelnek. Nézd végig kínálatunkat, válasz ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább
 

Mivel játszik egy 5 éves?

Egy 5 éves gyerek egyre önállóbb, tud egyedül öltözködni, be tudja kötni a cipőfűzőjét, szívesen eljátszik egyedül összetettebb építőjátékokkal, rajzol, színez, fest. Ugyanakkor egyre jobban igényli a társas kapcsolatokat, kedvelt időtöltése a szerepjáték. Képes szabályokat elsajátítani és alkalmazni, ezért társasjátékokkal is lehet nála próbálkozni. Mozgása is ügyesedik, szívesen űz sportokap, biciklizik, úszik, korcsolyázik vagy játszik labdajátékokat. Ha szeretnél bővebben olvasni róla, mik a megfelelő játékok 5 éveseknek, kattints ide.

Iskolaelőkészítő játék 5 éves kortól!Játékok 5 éveseknek

Ebben a korban a gyerekek kézügyessége már kifejezetten jó, szívesen játszanak aprólékosabb építőjátékokkal. Közeledik az iskolakezdés is, ezért remek választás számukra valamilyen foglalkoztató, számokkal, betűkkel ismertető játék. A különböző szerepjátékokhoz is rengeteg kiegészítőt lehet beszerezni, amikkel szuper játékélményben lesz része. Nézd meg webáruházunk kínálatát:

Játékok 5 éveseknek kategóriánkban rengeteg szuper játékot találsz, ami ennek a korosztálynak megfelel. Válogass a társasok, kártyajátékok, ügyességi és logikai játékok, kreatív szettek és sportszerek közül. Találd meg a neked tetszőt és rendeld meg otthonod kényelméből!

játék 5 éveseknek, játékok 5 éveseknek, szülinapi játékok 5 éveseknek, játékok 4-5 éveseknek, fús játékok 5 éveseknek

Tovább