Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
Mesehősök
Ár
690 Ft - 1 490 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Ninjás Játék

Ninja játékfigura az Arty Toys kollekcióból.Harcra fel

A ninják és a szamurájok japán harcművészek. A ninják híresek lopakodóképességükről és cselszövő ármánykodásaikról. Gyerekként leginkább mesékből ismerhetitek őket. Bizotsan mindenki hallott már a Tini nindzsa teknősökről, akik halált megvető bátorsággal szállnak szembe ellenségikkel. Ha te is szereted ezt a témát, válogass webáruházunkban a ninjás játékok között!

Tovább

A ninják története

A ninják japán harcosok, akik a szamurájok árnyoldalát képviseli. Képzett harcosok, cselszövők, akik ármánykodásaikról híresek. Észrevétlenül surrannak, ellenségeiknek esélyük sincs felkészülni támadásukra. A japán kultúrában ők tehát a rossz oldalon állnak, sokszor emberfeletti, mágikus képességekkel ruházzák fel őket. Ha szeretnél többet megtudni róluk, ide kattintva olvashatsz néhány érdekességet.

Tini ninjás játékok mindenkinek!Ninjás játékok

A gyerekek, főképp a fiúk szeretik a harcolós játékokat, a harcosokat. A nindzsák is közkedvelt karakterek. Ez azért is lehet így, mert sokan a Tini nindzsa teknőcök című meséből ismerik őket. Ennek főszereplői halált megvető bátorsággal szállnak szembe ellenségeikkel és a jót képviselik. Ha te is szereted őket, válogass a ninjás játékok között webáruházunkban:

Nézd végig kínálatunkat, találd meg a kedvenc ninjás játékodat. Rendeld meg otthonod kényelméből!

ninja játékok
ninja játék
ninjas játék
ninja játék kard
ninja játék fegyverek

nindzsás játékok
nindzsa játékok
tini nindzsa játékok

Tovább