Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 13 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
10 perc - 60 perc
Ár
3 480 Ft - 23 991 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Érzelmi akarati élet

Az érzelmi akarati élet kategóriájába tartozó termékek kiválóan fejlesztik a gyerekek személyiségét és érzelmi intelligenciáját. Ezek a játékok lehetővé teszik, hogy a kicsik megismerjék és megértsék az érzelmeket, valamint megtanulják, hogyan kell azokkal megbirkózni és hogyan kell kézben tartani az érzelmi reakcióikat.
Tovább
 
A kategóriába tartozó játékok lehetnek például kártyajátékok, társasjátékok, puzzle-ok, memóriajátékok és még sok más. Az egyik legnépszerűbb játék az érzelmi dominót, amelynek segítségével a gyerekek könnyen és szórakoztatóan tanulhatják meg az érzelmek felismerését és megfelelő kezelését.Az érzelmi akarati élet kategóriájába tartozó játékok nem csak a gyerekek számára kiválóak, hanem a felnőttek számára is hasznosak lehetnek. Az érzelmi intelligencia ugyanis lényeges szerepet játszik az életünkben, és az érzelmi reakcióink hatással vannak arra, hogyan kezeljük a különböző helyzeteket.Az érzelmi akarati élet kategóriája tehát kiváló választás lehet azok számára, akik szeretnék fejleszteni a gyerekek érzelmi intelligenciáját, és segíteni nekik abban, hogy jobban felkészültek legyenek az élet kihívásaira. Ha szeretnél minőségi játékokat vásárolni ebben a kategóriában, akkor érdemes ellátogatnod az okostojasjatek.hu weboldalra, ahol számos kiváló minőségű és szórakoztató játék közül válogathatsz.
Tovább