Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 10 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc
Ár
2 540 Ft - 23 960 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Szocializáció fejlesztése

Kooperatív társasjáték szocializáció fejlesztésére!Kapcsolatépítés, barátkozás, beilleszkedés

A szocializációnak, azaz a társadalomba való beilleszkedésnek több fázisa van, melyeken egy ember keresztül megy élete során. Vannak gyerekek, akik nehezebben barátkoznak és vannak, akik nagyon nyitottak. Ha valakinek gondjai vannak a beilleszkedéssel, a szocializáció fejlesztésére számost játékot kipróbálhatunk. A társasjátékok, különösen a kooperatív jelelgűek, a szerpjátékok és sok más játékforma is segítséget nyújthat. Nálunk széles választékban találsz ilyeneket. Nézd végig kínálatunkat!

Tovább
 

Társas kapcsolatok fejlesztése

A társas fejlődés egyik oldala a szocializáció – az a folyamat, amelyben a gyerekek társadalmuk normáit,
értékeit és ismereteit sajátítják el. A társas fejlődés másik oldala a személyiségalakulás – az az út, amelyen minden
egyes gyermeknek kialakul saját egyéni érzésvilága és viselkedése…” (Cole)

Társasjáték a társas kapcsolatok fejlesztéséhez.A szocializációnak különböző szakaszai és színterei vannak egy ember életében. Az elsődleges színtér a család, ez az első közösség, ahová a gyereknek be kell tagozódnia. Ebben általában mindeki a segítségére van, szülők és tesók egyaránt a kicsi érdekeit tartják szem előtt. Az óvodában és az iskolában már komolyabb a helyzet és van, akinek gondot okoz beilleszkedni ezekbe a közösségekbe. A szocializáció fejlesztése egy olyan terület, amivel megéri foglalkozni már egészen kicsi korban is. Ha szeretnél bővebben olvasni a társas kapcsolatokról és ezek alakulásáról, ide kattintva megteheted.

Szocializáció fejlesztése játékok

A szocializáció fejlesztése különböző játékok által nem csak hasznos, de szórakoztató is a gyerekek számára. Remek hozzá valamilyen társasjáték, legfőképp a kooperatív jellegűek, ahol a társakkal együttműködve kell megoldani a feladatokat. A különböző szerepjátékok is nagyon hasznosak, mert olyan szituációkkal ismertetik meg a kicsiket, amikkel a mindennapi életben is találkozatnak.

Webáruházunkban szuper játékokat találsz, melyek segítségedre lesznek a társas kapcsolatok építésében. Játékok óvodásoknak, kisikolásoknak és nagyobbaknak is. Nézd végig kínálatunkat, találd meg a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

társas kapcsolatok fejlesztése
szocializációs játékok az óvodában
társas kapcsolatok az óvodában
szocializáció az óvodában

Tovább